10 listopadu 2013

Krásná katastrofa




Abby se svojí kamarádkou Amerikou se přestěhují aby Abby utekla své minulosti. Bydlí na koleji a chodí na Východní univerzitu.Jdou se podívat na zápas kde proti sobě bojujou chlapy. Travis největší děvkař v okolí si ji všimne a zaujme ho. Ona mu dává najevo že o něj nemá zájem ale on se nedá. Amerika chodí s jeho bratrancem a spolubydlícem Stephanem. Zajedou k nim a ona je na něj stále hnusná.

U holek na koleji přestane téct teplá voda. Kluci nechtějí aby se holky myli ve studené tak je k sobě nastěhují. Travis nechce aby ho Abby opustila a tak vymyslí sázku a když vyhraje Abby u něj ještě měsíc zůstane. Vsadí se že při příštím zápase útočníka srazí na zem a útočník se ho ani jednou nedotkne.Vyhraje a tak Aby je u něj další měsíc. Nechodí s ním ani nic jiného a všichni si myslí že ano. Ve škole je strašně moc drbů. Travisovi jde jen o ní a Aby si začne s Parkrem. Travis se to snaží pokazit až se mu to podaří. Hádají se a on ji chce mít stále u sebe. Koupí ji psa aby měl zaručeno že se spolu nadále budou bavit. Poslední noc kdy vyprchává jejich sázka se spolu vyspí. Neví co dál a tak v noci uteče a následně mu nezvedá telefon. Travis zuří. Nemá ráda loučení.

Abby je dcera jednoho z nejlepších pokerových hráčů. V jednom zápase nad nim vyhrála a její otec šel ke dnu. Dává ji to za vinu. Objeví se u ní a chce po ní peníze na dluh. Rozhodne se je vydělat ve Vegas. Vyhraje skoro všechny peníze a nese je bossovi. Jenže ji chybí 6tisíc. Travis se nabídne že pro něj bude boxovat a ty peníze mu vydělá. Abby se to nelíbí. Je to hodně zlí ganster. Hádají se kvůli tomu.

Abby s Travisem chvíli je poté zas není. Travis ji chrání ona se mu zdaluje. Až si nakonec uvědomí že spolu opravdu chtějí být. On si vytetuje její jméno na ruku. Následně se rozhodnou se vzít a nechá se potetovat jeho jménem i ona.


Moje hodnocení : 7/10
Na knihu jsem slyšela samou chválu. Je to americký vysněný svět kde je možné všechno. Pro nás evropany taková pohádka. Nebylo to špatné ale někter věci byli divné. Hlavně jeho přezdívka pro Aby Holubičko!!Jedna z mála knih kdy jsem chtěla hrdinku seřvat. To její odmítání Travise přitom ho měla ráda bylo hrozné. Prý je ještě další díl tak uvidíme. Ale jako oddychová kniha proč ne :)Zamotaná a napínavá.

Žádné komentáře:

Okomentovat