02 října 2013

Vražedné





0. Holky vzpomínaj na hledání vlajky když jeste Ali žila.

1. Holky našli tělo Iana v lese , kdyz zavolali policajty tělo nikde není . Strážník Wilden že svolá ostatní a nakonec jde do lesa a ne z něj.

2. Aria žije u otce a on kupuje dům , k matce nechce kvůli jejimu priteli Xavierovi ktery ji chce .Zahlidne venku oči ktere ji sleduji

3.Emily všude poslouchá zprávy o pátrání Ianova těla až jí je z toho zle.

4. Hanna dostala trest a musí být všude se svojí nevlastní sestrou Kate , jdou do obchodáku a je stále špatná z rozchodu s Lukasem .

5. Spencer řeší svoji adopci . ozve se ji žena Olivie Caldwellová že je možná její matka .S Andrew projede otcův počítač jestli o její adopci nenajdou nějaké zprávy bohužel bezvýsledně .

6.Reportéři jsou všude . Arie proto zatáhne školu a jede na nádraží kde potká Jasona bratra Alison. Povídá si s ním. Najednou ve zprávách něco zahlídně a uteče že si musí něco zařídit. Arie sleduje televizi a Wilden tam oznamuje že nebyly nalezeny žádné důkazy o tělu Iana v lese a jeho matka tvrdí že jim ráda napsal sms že je v pořádku.Psychiatr tvrdí že když si člověk zvykne na popularitu vymýšlí si různé věci aby si ji stále udržel. Blázní Arie a nic není skutečné?

7.Kate a Hana vedou hádku ohledně vlajky . Mike prozradí že kus má a chtějí aby všichni kdo mají kousek se spojili a přes celou vlajku se nakreslil obří penis. Kate si myslí že Mike kouká po ni Hana je rychlejší a domluví si s ním rande.

8. Emily navštíví Issaca u něj doma . Líbají se a mazlí už říká že bude muset jít a v tom se vrátí jeho máma .Emily sžírá pocit že matka přesně ví co dělali a viní z toho ji. Ještě se stihnou domluvit aby k nim nazítří přišla na večeři .

9. Spencer si chce přečíst data z otcova počítače ale počíta ji nejde zapnout . Jde za rodičema požádat o opraváře a oni ji informují že někdo postříkal vrata do garáže barvou a napsal tam Vrah . Jde do stodoli použít Mellisi počítač a začne ji psát na chatu Ian. Položí mu otázku na kterou by moh vědět odpověd jen on a on ji odpoví správně . Je zmatená je tedy živí? Vždyt ale viděla jeho mrtvolu! V tom dostane od A sms že neřekla že Ian umře jen ho potřebovala odstranit .Že je na nich aby podivné věci ohledně případu sami vyšetřili.

10. Holky se snaží přijít co podivná sms naznačuje. Musejí tedy pátrat ale nikdo jim nevěří všichni si myslí že si to vymysleli. Bratr Alison Jason je divný. Snaží se přijít kdo by jim pomoh a hlavně na nějakou drobnost co by jim pomohla pomoct na něco přijít.

11.Aria se stěhuje do nového domu otce a Meredit . Uspořádají večírek a Mike přijde s Hanou i Kate. Holky mezi sebou zápasí čím dál víc . Dají i Meredit dupačky od stejné značky . Večer zahlédne u domu Jenny ale když na ni promluví dá se na odchod.

12.Emily jde na večeři k Issacovi. Celou dobu se ji zdá že mají dvojsmyslné narážky a nemají ji rádi. Všichni si odskočí a ona sklízí nadobí a následně ho i umeje .Nikdo se nevrací. Emily podezírá jeho matku že by mohla výt A. Uklízí nadobí a najde její a Issaca fotku ale její hlava chybí . V tom ji přijde sms od A . S Dvouma fotkama a se vzkazem že něco přebývá na fotce aby to urychleně odhalila .

13.Spencer se vydává do New Yourku za svojí biologickou matkou která ji zkontaktovala. Mají podobné rysy. Počala ji v 18 kdy nastupovala na vysokou a bylo to pro ni moc těžké. Je ráda že se s ní setkala . Nedávno se provdala za boháče a žije si dobře. Ná si k ní desky s papíry které ji stále padají a tak jí je Spencer dá do své tašky. Jdou na večeři a je celá nadšená a cítí se skvěle. Nabídne ji že by se mohla do města přestěhovat za ní. Že se více poznají a pak uvidí. Jde ji doprovodit k helikoptéře a zjištuje že u sebe má stále její desky . Aspon mají důvod se později zase sejít.

14.Aria čeká na vlak kterým přijede Jason , bratr Alison. Zajde si s nim do baru na skleničku. Povídají si jak ho jako malá sledovala . O zamilovanosti. Povídají si uvolněně ale náhle přijde banda místních studentů a Jason má najednou na spěch. Políbí se a odchází v tom přijde zpráva od A že Jason něco tají at radši nechce vědět co to je.

15.Hana použije lež aby mohla sama ven a jde s Mikem ven. Jdou nakupovat a on ji vleze do kabinky. Poté jdou na čínské restaurace a ona mu to na záchodech chce oplatit. Vtrhne tam a najde ho jak si čistí zuby a zkrášluje. Dost ji to vykolejí. Veze ho domů a když se loučí tak otevře dveře Kate že přijela dřív tak šla do vnitř. On se ji nezmínil že má rande i s ní! Hana má opět pocit že ji někdo sleduje .

16.Spencer je nadšená z výletu za mámou a říká to Andreowi jenže ten její nadšení nezdílí a naštve se . Doma zjištuje že její auto zmizelo. Rodiče ji oznámí že ho vrátili protože mělo velkou spotřebu. Nechápe jejich rozhodnutí právě zdědili milony . Jejich rozhodnutí je dané a jestli se chce někam dostat má jít pracovat. To tu nikdy nebylo. Spencer otevře desky od Olivie a najde kontakt na realitního makléře. V tom ji přijde sms od A aby se všímala kdo zabil Alison a né sebe jináč by se ji nemuselo líbit kdyby navždy zmizela.

17.Emily si po tréningu plavání zajde do restaurace s ostatními. Pochlubí se že chodí s Issacem. Pro všechny po její lesbické orientaci je to šok. Jde na záchod a potká tam Issaca matku. Pozdraví ji a ona ji řekne že je pro ni povl aby už nikdy nevkročila do jejich domu. Vyběhne vyděšeně ven a v tom ji přijde mms s obrázkem Wildena jak vychází ze zpovědnice.

18.Hana si jde zaběhat a píše ji Mike který ji zve na slavnostní otevření hotelu . Jesli ji nebude vadit že půjdou ve třech? Bude ale nesmí dát najevo že prohrává . Doběhne až k pomíku Alison. Tam ji zahlédne Wilden a nabídne ji odvést domů. Jede jako šílenec a jí se vrací vzpomínky když ji Mona chtěla zabít. Prožije deja vu . Kdy jen se ji něco podobného stalo a co Wilden skrývá?

19.Spencer se rozhodne zavolat makléřovi. Ten ji nabídne byt a ona z desek od Olivie nadyktuje číslo učtu a byt si hnedka koupí. Jen co to dokončí zahlédne na zahradě někoho v černé mikině s blond vlasy jak kope jámu. Nechápu kdo a co hledá.

20.Arie jde lést na horolezeckou stěnu s Jasonem. Vedou si dobře. Baví se o Alison. Je rád prototže nikdo s ním o ní nechce mluvit. Je zmatená a neví jaký on má pohled na věc a vzkazy od A. se cítí zmanipulovaná. Ukáže mu pozvánku na slavnostní otevření hotelu kde její mámě bude vyset obraz a v tom se rozčílí a řekne ji že si dělá srandu a odejde .

21.Emily se schází s Issacema on pozná že je rozrušená a tak se mu svěřuje co mu jeho matka řekla . Nevěří tomu. Že ji prý rodiče mají rádi. Naštve se a odejde. Přijde ji sms od A aby jela do Alisonina domu. Je svědkem hádky nějakého muže a Jenny. Něco muže naštve a Jenny odejde . Následně odejde i muž. Venku se zahledí přímo na Emily a není to nikdo jiný než Jason , bratr Alison.

22.Hanně se zdá divný sen kdy k ní mluví Alison a nabádá ji aby si zašla na ryby a odhalila někoho. Když se vzbudí slyší dole Kate jak se něčemu směje s jejím tátou.Obleče se a dostane nápad že ji musí překazit rande s Mikem. Odjede za ním do posilovny kde z něj vymámí že zruší jejich dvojité rande on za oplátku chce že ji vezma na svůj maturiták který se koná za 4měsíce.

23.Aria dostane vzkaz od Jasona aby přišla k němu že si promluví. Když k němu jde vyběhne na ní rotvajler a ona oknem vleze do bytu . Jason tam není. Prohlíží si jeho ročenku a je tam divný vzkaz od Wildena . V tom se Jason vrátí a ona zjištuje že on ji nepsal a hnusně ji vyžene ven. Psa prý také nemají. Když s brekem nasedá do auta všimne si muže se psem jak zachází do lesa.

24.Spencer jede do New Yourku obhlídnout svůj nový byt. Taxikář nemůže najít číslo domu které ji udal makléř a tak si vystoupí a snaží se to najít. Jde do domu v kterém ji Olivie říkala že bydlí ale tam ji nikdo nezná. Nikdo ji nebere telefon. Makléřovo číslo je zrušené a ona neví co dělat. V tom myslí na vzkazy od A aby dělala něco pro objevení vraha . V tom ji přijde výpis z bankovního učtu kde je 0.

25.Hana se chystá na otevření hotelu. Otec se přimlouvá za Kate že touží aby byli kamarádky. Jde na akci a Kate se tam objeví také. Chlubí se že vyhrála že ona s ním jde na maturiták a přivedla ho sem. Kate se přiznává že o něj zájem neměla že jen chtěla s ní soupeřit. Mike něco málo slyší a myslí si že to na něj Hana hrála a odchází. Jí to mrzí jelikož s ním to myslela opravdu vážně a cítila něco víc.

26.Emily se také účastní slavnosti a potká Mayu ta ji rozhodí a uteče nahoru do místnosti kde najde knihu plnou nástupů a odchodů Jasona . Tato budova než ji ted předělali na hotel sloužila jako sirotčinec a blázinec. Nechápe že Jason se tam každý týden přihlašoval a večer zase odhlašoval.Co skrývá? Přijde za ní Issac a omlouvá se jí. Našel ustřiženou fotku. Matka se přiznala. Ji mrzí že ji ani na minutu nevěřil a hnedka ji odsoudil. Odpustí mu ale ne hnedka .

27.Hana zjištuje že kluci z týmu lakrosu si vsázeli která nakonec Mika uloví. Ani ji to tak nevadí. Je ráda že přeci jen chce být s ní. Dj začne hrát písničky a jí se všechno vybaví. Její tajemný sen dostává logiku.Všechno nasvědčuje že Wilden má ve všem prsty a něco ví. Auto které viděla u Alison patřilo jemu. Temná postava v černém také jemu odpovídá .Jen jak to vyřešit když za policií nemůže.

28.Holky bez Spencer se potkávají a říkají svoje poznatky ke kterým přišli. Aria se přiznává že i Jason kdysi dal Alisoninu vlajku. Všechno nasvědčuje že Jason a Wilden spolu něco spáchali. V tom jim A píše že ve stodole není bezpečno. Rozjedou se tedy za Spencer. Potkávají Wildena který nemá moc hezký pohled.

29.Holky se rozběhnou ke Spencer .Zjistí že je v bezpeí. Vypráví ji všechno co se dozvěděli a prosí ji aby napsala Ianovi. Vypráví jim co onu noc kdy Alison umřela viděl. Chtějí zjistit kdo mu vyhrožuje. Nechce je vystavit nebezpečí ale poté jim to řekne. WIlden a Jason. Holky jsou zděšeni a ucítí benzín a následně slyší škrtnout sirku.

30.Arie se vrátila domů pro vlajku a její auto stávkuje tak se rozhodla přes les běžet ke Spencer. Cítí benzín a vidí postavu. Poté jak někdo škrtá a následně nachází člověka zaklíněného pod kmenem a pomáhá mu ven.Neví kdo to je . Ale všude okolo ní už hoří.

31.Holky vyběhnou ze stodoli a z lesa Arie s tajemnou postavou. Zjištujou že je to holka a že ji někdo napsal aby tam šla. Bála se že zemře. Sundá kapuci a před nimi stojí Alison . Všichni jsou v šoku ...

a ejhle musim čekat do 13.listopadu !!!!!

Moje hodnocení 10/10
Tato serie mě chytla strašlivym tempem.Ještě 7dílů to jsou tak dva roky než to vydají tak je to dobré :) Kolikrát jsem měla problem psát o čem to bylo. Stalo se tam toho tolik a jelikož tentokrat jsem lehla a četla dokavat nedočetla tak sem po každé kapitole psala o co šlo :) je to sice dlouhé ale pro mě přehlednější. Líbí se mi jak se postavy vyvíjí a ty tajemství které odhalují a celé to napětí že si každý díl něco myslíme autorka nás k něčemu navádí a pak je to jináč.

Žádné komentáře:

Okomentovat