08 října 2013

Tajný deník , otevřená zpověd luxusní prostitutky



Camila žije s rozvedenou matkou která hodně pije a tahá si stále domů nějaké muže. Na ni a jejího bratra často zapomíná. Nabalí si stěhováka Pepu a ten to zkouší i na ni . Přivede svého nevlastního syna Libora a ten se ji zalíbí. Ztratí sním panenství. Zjištuje že má manželku a dítě ale k ní jezdí sexovat. Když na to přijde Pepa ošuká ji taky a za to bude držet její tajemství. Bylo ji 14 takže trestný čin. Camila si užívá s obouma kolikrát i zároven. Až na to přijde policie a ona se s nimi už nesetká.

Zamiluje se do Lubora . Žije s ním dlouho až ji je 18 a matka ji chce dostat z domu. Odstěhují se do svého vezmou se a splodí syna. Začne to být stereotypní život a to ji moc nebaví. Potřebují peníze tak jde pracovat do baru . Zanedlouho z toho majitelka udělá masážní salon a Camile si vydělá první peníze sexem. Daří se ji dobře. Žije jiný život a manžel nic netuší. Když jsou synovi 4 roky vykašlese na to a jde pracovat referentka dopravy .

Práce ji přestane bavit a tak si najde klub a začne pracovat jako prostitutka. Její manžel to odsouhlasí a ještě si nechává vyprávět jaký zákazníky měla a co s nimi dělala.Poznává různé typi lidí. Mafiány, mamánky ale skoro všichni jsou ženatí a hledají rozptýlení. S jedním podnikatelem se zane stýkat mimo a dobře si ji vydržuje ale pak zjistí že jeho firma je stíhaná a už ho nikdy nevidí. Jenže majitel je pěkný protiva a chce od holek 11tisíc kauci na půl roku. Jen co toto vyprší všechny holky mu odejdou.

Snaží se rozjet svoje priváty ale moc dlouho ji to dycky nevydrží. Holky si z toho dělají holubník.Jezdí do Německa kde jsou větší peníze. I 80tisíc za 2týdny. Začne chodit se Zdenkem. Jenže on je ženatý.Nastěhuje se k ní ale jeho manželka ji začne vyhrožovat a dělat ji naschváli. Proběhne soud a oni spolu mají dost zvláštní vztah. Nechce aby se prodávala ale vidí že jinak se uživit nejde.Rozjedou poté spolu milování v párech ale on nezvládá denně tolik čísel jako ona.Camila jich zvládne klidně i 10za den. Po čase toho nechají a přes hrozné hádky se oba rozcházejí a ona nikoho pořádně nedokáže mít ráda jelikož ví jak i přes všechno krásný dokážou být chlapy parchantama. Když ji jeden zákazník začne škrtit dost to s ní otřese ale i nadále pokračuje..

Moje hodnocení : 5/10
Příběh je psán dost na přeskáčku což se mě osobně moc nelíbí. Mám ráda vývoj postav a né když od začátku vim jak zkončí.Kniha má 366 stránek. Po 160 je děj nudný a nic moc se neděje to hlavní bylo řečeno. Ještě její myšlenky jsou taky dost ujetý- mohla by si podat ruce s Anninou vnitřní bohyní!!Pravdivý příběh jedné ostravandy..

Žádné komentáře:

Okomentovat