25 září 2013

Nikdy v životě



Emma se stále vydává za svoji zemřelou sestru-dvojče Sutton. Nikdo nic nepoznal. Snaží se z holek malími kroky dostat nějaké podrobnosti kdo dřív nebyla. Dostane dycky jen malé utržky a po zbytku musí pátrat sama.Když se zmíní o datu 31.8. všichni zpozorní a nechtějí se o tom bavit. Znamená to že holky ví že Sutton zemřela nebo co se vlastně stalo? Nikdo ji to nechce říct. Ethan ji stále pomáhá a jemu jedinému se může svěřit. Mají se rádi ale ji přijde že chodit s ním by byla jen další komplikace a tak ho odmítne.

Laurel její sestra ji také moc nemá ráda ale je vidět že dřív se rádi měli a ona to chce zas dát do pořádku ale neví co má udělat protože neví co pokazila. Obdrží vzkaz s přívěškem vlaku. Snaží se přijít co to znamená když nedávno projela videa Hry lží nenašla v žádném vlak. Když se zmíní o vlaku všichni ji odpálkují a o tomdle se bavit nechtějí. Musí na to přijít a v tom ji přijde výpis z účtu za srpen. Zjistí že ten den byla v jednom obchodě. Zeptá se prodavačky a ta ji řekne že ten del tam byla s jinými kamarádky. Ukradne kabelku aby se dostala na policii a tam ve spise najde že ji selhalo auto a železničním přejezdu a Gaby se dostala do nemocnice.

Dvojčata štěbetalky jak se jim přezdívá Gabby a Lilli se stále chtějí dostat do jejich party. Chovají se velice divně a začne je podezřívat že můžou za smrt Sutton jelikož ji napáchala dost velké neplechy. Při školním plese jim holky řeknou aby se oblíkly jinač než ostatní . Řeknou jim jiné téma ale oni se to dozví a přelstí je. Než jdou na podium Lilly si odběhne a Emma se bojí že ji něco provedou. Najednou se zřítí osvětlení a Emma omdlévá.Vše nasvědčuje že štěbetalky můžou za smrt jejísestry. Jede s nimi do bazaru kde má zabavené auto.Celou cestu se bojí aby ji něco neudělali. Narazí na jejich tajný twitter který má divné zpravy ze dnů kdy se Sutton něco přihodilo a kdy zemřela. Když přijedou do bazaru zjistí že její auto si už někdo 31.8. vyzved. Jaktože ale její kámošky o tom neví? Kde je auto? Je v něm Suttonino tělo?

Koná se ples a Ethan tam jde se Samanthou myslel si že když o něj nestojí nepůjde s nim ani na ples. Emmu to dost štve . Hlavně jako Sutton by se takhle chovat neměla. Po plese s kamarádkami odjíždí kempovat do lázní. Jedou snimi i štěbetalky a Emma se hrozně bojí. Po cestě se dvojčata pohádají a Lilly vystoupí. Zaparkují auto a jdou pěšky. Strašně se bojí. Dojdou ke skále kde se musí kousek přeskočit. Emma to odmítá.Holky to přeskočí a Gaby ji stále nabádá a strká aby to přeskočila. Emma si myslí že ji chce schodit a zabít a tak do ni štouchne a ona spadne . Je celá vyděšená a běží dolů ji najít. S holkama se rozdění a jdou ji hledat . Strašně se bojí až ji zaslechne u skal. Vydá se tam. Někdo ji začne škrtit a prasklina mezi skalama se zasype.Hrozně se lekne a prosí aby si promluvily. Myslí si že je po ní. Najednou se objeví všechny holky a že to byla vydařená Hra lží. Je vyděšená ale ukazuje se že ani dvojčata za Suttoninu smrt nemůžou a jsou její kamarádky. Jdou nocovat všichni k ní a slyší divné zvuky . Uvědomí si že má otevřené okno v pokoji a jde ho zavřít. V tom uvidí stín a stojí tam Thayer .Suttonin ex který před pár měsíci zmizel a nikdo neví proč ale jak vypadá poslední s kym mluvil byla Sutton a dost ho naštvala .. Je on její vrah?

Mrtvá Sutton vše pozoruje Emminýma očima a snaží se vzpomenout jaká vlastně byla a podporuje sestru aby jejího vraha našla. Jen škoda že k ní nemůže promluvit...Najde někdy svoje tělo a svého vraha?

Moje hodnocení : 10/10
Druhý díl serie byl snad ještě napínavější. Chvilkama sem se bála s Emmou. Příběh mě pohltil a nešla sem spat dokavad jsem to nedočetla :D Další díl vychází 16.10. tak se strašně těšim. Kniha je zamotaná a člověk neví komu věřit a bojí se o Emmu a snaží se přijít kdo by moh být vrah ale dycky se doví že ten to nebude. Konec opět napínavý přesně jak to Sara umí! Tuto serii jen a jen doporučuju už hooodně dlouho jsem nesedla ke knížce a četla dokavad nebyl konec.

Žádné komentáře:

Okomentovat