09 září 2013

Indigové kouzlo




Syndey je v noci vytržena učitelkou Terwilligerovou a ta ji odveze někam do pouště kde od ní chce udělat kouzlo. Samozřejmě to zvládne ale stejně ji to stále děsí. Další den odlétá kvůli svatbě Soni a Michaela pryč. Kvůli utajení měla ona i Adrian letět z jiného letiště ale přeloží ji na poslední chvíli na jiný let a ona se vedle něj ocitá v letadle. Od té doby co ji on vyznal lásku je to mezi nimi divné. Setkává se se svojí velitelkou Stantovou a Ianem . Oba jsou nesví a chovají se před moroji divně . Svatba je krásná a oni se ůčastní i veselky kde sedí u stolu s Abym . Otcem Rose.Adrian ji vyzve na tanec a všichni jsou zděšeni . Berou to jako zlepšení vztahů mezi sebou . Andrian se ji ptá jak pokročila s hledáním Marcuse a ona že alchymisti ji nic nechtějí prozradit. Adriana napadne aby použila hledací kouzlo. Pomůže ji sehnat potřebné věci a vydají se na louku kouzlo provést. Uvidí nějaký byt a vzdáleně kostel. Adrian ji prozradí že kostel se nachází v Santa Barbaře. Všichni jim říkají jak jim to společně při tanci slušelo. Je z toho nervozní. Jejich rasy se nesmí prolínat.

Sydney letí zpátky do Palm springs . Terwilligerová ji dá amulet co má skrývat její magii. Poprosí ji aby našla její sestru Veroniku.Je stará ale z mladých lidí z kterých cítí nepoužívanou divokou magii vysává mládí. Chce ji v tom zabránit a pověřuje tim Sydney.

S Adrianem navštíví jednu dívku a ta o magii nechce ani slyšet ale naštěstí si vezme amulet na ochranu. Když se jim podaří najít další dívku je už bohužel pozdě. Štve je že je Veronika předběhla o chvilku.

Když se ji naskytne volné odpoledne zajede se podívat po své vizi o kostelu a Marcusovi. Podaří se jí ho najít . On se jí lekne a uhodí ji ona jeho taky. Vyjasní si kdo jsou a on ji vypráví jak opustil alchymisty že je to jednoduché a at se k němu přidá. Že tidlech lidí je více co se vzdali svého úkolu být alchymisty. Poučuje ji o tom co pro to udělat. Musí splnit misi. Setkává se s jeho skupinou a doví dá se že Jill je v ohrožení protože na ní mají bojovníci spadeno a zabránit tomu jde jedině že ukradne alchymistům jeden dokument. Moc se jí do toho nechce . Kouzlo v tetování ji ovlivnujě ale chce udělat vše pro záchranu Jill.

S Adrianem se znovu políbí a neví jak jejich vztah dál řešit protože je to velice nebezpečné.

Sydney jede na víkend k Ianovi a ten ji propašuje do archivu kde nepozorovaně stáhne video záznamy a nikdo o ničem neví. Letí zpátky a vidí že Marcus měl pravdu. Alchymisti se výdají s bojovníky ale jí to všichni popíraj. Marcus chce aby jela do Mexika si odstranit tetování na tváři. Nechá si ho předělat a tím nad ní alchymisti nemají takovou moc ale do Mexika na uplné zničení se ji nechce .

S Adrianem stále pátrají po Veronice a najdou že je ubytovaná v jednom motelu. Vydají se tam a prozkoumavají . Recepční Alicie jim říká že Veronika si někam odběhla. Jsou zklamaní že se s ní minuli. Stále po ní pátraj aby jim neublížila. Profesorka Terwiligerová nepřijde na vyučování a nebere ji telefon s Adrianem tam jedou a dům je prázdný. Setkají se tam s Alicii je také čarodějka a vysála z Veroniky její moc. Chce je zabít a tak Sydney která si zapamatovala několik kouzel s ní bojuje.Uvězni ji ve sklepě a utíkají. Terwiligerovou nikde nemůžou najít a vidí kočku tak běží za ní a ta je dovede do parku kde profesorka leží. Postarají se o ní.

Sydney je velice skroušená že nepoznala že ji Alicia sleduje rozhoduje se jet do Mexika a nebýt alchymistkou. Jenže u vlaku si to rozmyslí. Oni jen mluví ale nekonají a u ní je to naopak. Jede zpátky a Adrian ji nechal dopis podle kterého ho najde. Chce být sním ale bojí se že by zklamala a neodváděla by dobrou práci vrací se tedy na kolej. Přidělili jim dalšího Morojského strážce Neila . Jde do svého pokoje a tam na ni čeká její mladší sestra Zoey že ji bude pomáhat s mísí. A jejda všechno bude asi jináč...

Moje hodnocení : 9/10
Další díl Pokrevních pout opět nezklamal. Byla tam akce napětí i romantika. Líbí se mi jak Syndey není hloupá a je oddaná všemu ikdyž to není pro její prospěch. Jak vidí že ji alchymisti lžou ale ten konec jak se tam objevila její sestra to bude ještě pořádnej průser. Těším se na 14.2. to vychází 4 a myslím že i poslední díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat