27 dubna 2013

Malé sladké lži



Jane byla načapána jak se líbá s Bradem ikdyž chodila s Jessem.Byl z toho pěkný průšvih.Paparazi je vyfotily a fotky oběhly celý svět.Všechno se hroutilo a tak ji Madison kolegyně z reality show vzala do Mexika do sídla jejich rodičů.Odpočívali ,popíjeli a vzpamatovávali se.Nebyl tam signál takže je nikdo nemoh otravovat.Když už se zdálo že je všechno v pohodě holky jeli zpátky.Měli co vysvětlovat režisérovi.

Jsou vánoce a natáčení se přesunulo do domáctností.Nikdo netráví zrovna radostné vánoce.Holky jsou zpátky a Jane si moc se Scarlet svoj spolubydlící nerozumí.Říká ji jak ji Madison zneužívá a je falešná ,ale přeci ona byla jediná kdo ji pomoh to by neudělala.Se Scarlet se hádají a tak se také zbalí kufry a odejde od ní bydlet k Madison.Madison si mne ruce že její plány vycházejí.Koupí si společně psa.

Scarlet si začne vídat s kameramanem což je proti pravidlům ,ale mají se rádi a rozumí si.Skrívají se.Všechno ji štve a těší se až první serie zkončí a že by už nemusela být ani druhá.Je osaměná s nikým si nerozumí její jediná kamarádka ji opustila.

Jane a Jesse se dají znovu dohromady.Už tolik nepije a chová se slušně.Jenže Jane se sejde s Bradenem aby si to vyříkali a ona mu to řekne aby poté nebylo zle a od té doby začne pít dělá ji hrozné scény stále se hádají .Jeden kamarád ji v noci často volá že je u něj v klubu Jesse a ona pro něj v noci na mol jezdí.Až když zjistí že k ní přijel na mol ještě ukradeným autem a a chová se hnusně rozchází se s ním.Nechce ho už vidět.Stále ji nechává vzkazy ale ty ani nečte.

Kamarád ji přinese nepěkné emaily které Madison posílala Veronice do jednoho časopisu a jak po ní na výměnu chtěla články o ní.Zjištuje tedy že celou dobu na ní Madison donášela a všechny špatnosti dělala ona.Balí si věci a jde zpátky za Scarlet kterou prosí o odpuštění.

První série L.A.Candy byla více než úsěšná a tak druhá serie je jasná.Jane chce aby v žádné scéně nebyla s Madison.Braden ji píše a jdou na večeři tak uvidíme jak se to dál vyklube a kameramana Liama vyhodili.Nejdříve je pěkně naštvaný ale podé mu dojde že Scarlet má rád a chce sní být že si hold najde jinou práci.


Moje hodnocení : 5/10
Druhý díl tedy pěkně zklamal.Stále o tom samém.Celý díl se točí kolem nevěry Jane a o tom že neví co stim udělat.Její falešné kamarádství s Madison.Čekala jsem tedy mnohem víc.Nijaké a jedno téma na 220stránek? Jeeejda.Mám ještě třetí díl tak doufam že se krapet posunou a druhá serie bude v jiném proudu než první serie.Strašně mě štvou ty knížky které první díl jsou bezvadný a knihu nemůžete odložit a dalš díly zklamou :(

Žádné komentáře:

Okomentovat