27 dubna 2013

Andělé noci



Mája slaví narozeniny a opije se.Ráno se probudí nahá v cizím bytě vedle cizího kluka.Na prostěradle krev takže je jasné že ji odpanil.Rychle si posbírá věci a odejde.Má strašné okno.Pamatuje si jak tančí s klukem ale ten nevypadal vůbec takhle.S kamarádkou Míšou se snaží přijít kdo by to moh být.Špehují u jeho bytu.Vejde tam nějaká holka!Když tam špehuje další den s holkou která se ji představí jako Vanda prohodí pár slov.Je to její kluk! Jejda! Bojí se že je těhotná.Bála se že by něco mohla i chytnout když má holku tak to nehrozí.

Škola pořádá sportovní den pro všechny školy ve městě.Když se převlíká vypadne z kabinky a je z toho pěknej trapas.Poté když jde skákat do dálky tak spadne a hlavou se zaboří do písku.Zahléhne onoho kluka.Uteče domů.Další den je vysvědčení a poté už zasloužené prázdniny.Strašně se strachuje že je těhotná a na tábor na který s Míšou jede jako dobrovolnice se jí vůbec nechce.Lidi se zdají být fajn.Mája pracuje v kuchyni a docela jí to i jde.Jenže když se tam objeví Vanda úsměv ji spadne.Nechodí s oním klukem ale jiným.Začne si ho vybavovat z mejdanu.Prohodí s ním pár slov a zjištuje že je to Dominika kamarád ,konečně zná jméno,Dominik ji všude hledá.Skřípky její skládačky se zaplnují ,ale stejně nejsou stále plné.

Vedoucí pro děti připravují bojovku.Přijedou dobrovolníci.Kdo jiný než Dominik? Vyhýbá se mu a chce hnedka odjet.On za ní dolejzá.Vyříkají si to.Jenže uslyší Vandu jak o ní říká že ji chce dostat do postele aby si to pamatovat a pak zase odjet.To ji naštve a nechce sním mluvit.Když se ukryje v lese najde si ji a pomilují se.Tentokrát si to už pamatovat bude...

Moje hodnocení : 10/10
Krátká(120stránek) novela.Klasický příběh o schválnostech a co provedem při mejdanech a nepamatujem si to:)Klasický letní románek.Škoda že nebyl delší myslím že na táboře by se dalo vymyslet ještě hodně schválností:)

Žádné komentáře:

Okomentovat