24 listopadu 2006

Mokrá náruč léta

1

Jsou prázdniny a Iva má naplánovaný výlet s kamarádkou Beou na Orlík . Jenže Bea mezitím odjela pryč a né a né se vrátit . Iva je zklamaná jelikož na Orlíku se měla setkat s Romanem s kterým si už rok píše po icq . Její rodiče jsou hodně vytížený a nechtějí ji nechat samotnou doma tak ji i přes její protesty odvezou ke strejdovi na vesnici Klikov . Strýc se před pár lety oženil a získal i dvě dospívající děti .

Iva vůbec ke strýci nechtěla a bere vesnici jako buranov a tak i všechny jeho obyvatele . Její teta ji promlouvá do duše a ona tedy párkrát s Veronikou a Martinem někam vyrazí . Když se na pouti opije zdá se ji to tam všechno hned hezčí . Jenže ráno ta ostuda . Začne se postupně bavit i s jinými obyvatele vesnice a poznává že nejsou zas až tak špatný . Do toho po ni pokukuje Pirát místní playboy .

Místní parta odjíždí na vodu a pozvou Ivu sebbou . Přes začátnické protestky se ji to začne líbi a bavit . Na lodce je s Pirátem a taky si na sebe zvyknou a není to jen urážení . V noci spolu spí ve stanu a on se k ní má . Jenže Iva myslí na svého Romana . Ale říká si že na ni asi zapomněl když se ji neozval poté co nepřijela na smluvený sraz . S Pirátem se vyspí a pobyt je skoro u konce . Partě se ale nechce vracet ještě a tak se rozhodnou jet na Orlík a Iva tam opravdu potkává Romana . Jenže za nim sama nejde . On přijde za ní . Tvrdí ji že ji psal od kamarádů než si skočí pro telefon aby mu ukázala že ji nic nepřišlo Pirát mu řekne že se s ní vyspal a Roman nechce už nic slyšet . Naštvaná Iva balí batoh a jde na autobus a na zastávce se potkají a mají si co povídat ...

Žádné komentáře:

Okomentovat