30 listopadu 2023

Motýlí pokoj

 

Originál :2019
Vyšlo :10/2020
Počet stran :488

Posy popisuje svoje dětství za války . Její otec odešel do války a zemrel . Matka ji opustila a zila u babičky . Zamilovala se na vysoke a muz ji z niceho nic opustil . Pote potkala jineho a zila stastny zivot . Porodila dva kluky . V důchodu uz pocituje ze na velky dum nestači a chtela by ho prodat . 

Jeji jeden syn se cely zivot snazi podnikat ale moc mu to nejde . Chce se venovat realitam a tak ji da sanci prodat jeji dum. Zjisti se ale ze vse je podvod . Zena ho chce opustit . Zamiluje se do spisovatele ktery na panstvi hleda klid a utočiste .

 Druhy syn se po letech vraci ze zahranici . Zamiluje se a do toho zjisti ze jeho ex je nemocna a umira a dite ktera ma je jeho . Hleda nekoho kdo se o holcicku postara az ona zemre . Vsichni se snazi starat i o matku .

Matka se po 50letech znova potka se svoji laskou z vysoke a dozvi se ze ji opustit proto ze jeji otec zabil jeho otce a Posy otec nezemrel za valky ale byl kvuli vrazde popraven . Trva ji nez se s touhle lzi vyrovna ale lasku chce prozit i na stari . 

Žádné komentáře:

Okomentovat