31 října 2023

Síla naděje

 

Vyšlo : 7/2020
Počet stran : 240


Dva příběhy které se na konci protnou.

Gábina žije s manželem a narodí se ji dítě ,nic se ji ale nelíbí a změní se . Rozvedou se . Najde si mladého kluka s kterým je stále někde po hospodách . Dřív nadávala že sedí jen doma a někam by se šla bavit a ted se ji to také nelíbí . Otěhotní a chlap ji začne mlátit , snaží se stále sehnat jídlo pro svého syna . Když se ji narodí dcera tak po nějaké době jde bydlet k rodičům . 


Ondra žije se Zrzkou a narodí se jim dvě děti . Jenže ho stále podvádí když ji přistihne rozhodne se odejít . Potká jinou holku  a začne s ní žít . Po delší době se dozví že jeho ex má pasáka a dětem nedává najíst a jsou zavřené  v pokoji . Pomocí sociálky se snaží své děti dostat do péče a pomoct jim . Jeho holka to po čase nevydrží . Najde si jinou ,hodně pracuje ale ona je hnusná k dětem . I s tou se po náké době rozchází až se jednou sejde s Gábinou a se 4dětma si všichni padnou do noty.



Příběh byl takový vhled do mnoha domácností a jak rodiče střídají partnery a děti to poté nemají jednoduché . Jak už manželství nejsou svatá a typický rodiný standart neexistuje . 


Žádné komentáře:

Okomentovat