30 března 2022

Příliš mnoho tajemství

 

Romana pracuje v obchodě s kabelkami . Její šéfová je čerstvá vdova . Manžel se dozvěděl o nezaplacených fakturách o kterých nic neví a skolil ho infarkt . Její šéfka se snaží přijít na to kdo na něj faktury nahrál jelikož byl zodpovědný . Začne uklízet ve vymahačské firmě když je lidem podezřelá přenechá práci Romaně . Ta neví kam dřív skočit . 
Prolíná se to s příběhem o jejím ex s kterým se rozešla jelikož ho viděla s jinou ženou . Románkem kamarádky a také neštastným manželstvím její další kamarádky .Jakubem jejím kamarádem z dětství . Ukáže se že Jakub je nevlastní syn šéfovy zesnulého manžela . 
Romany matka trpí depresemi a musí být často hospitalizována . Po skoro 30letech vyplave na povrch že Romana měla dvojče ale zemřelo po porodu . Rozhodnou se jet za sestřičkou z porodnice a ta se přizná že miminka vyměnila a její syn žije . Najdou ho . 
Romana ukončí pátrání ve firmě a vyjde najevo že tam byla nasazena aby prověřila že šéfová opravdu nic na svého manžela neví . Zjistí že to vše udělal společník . 

Žádné komentáře:

Okomentovat