31 května 2021

Miluj mě navždy

Ema čeká dítě a žije spokojený život s Tiborem . Jdou na ples kde potká svého bývalého ,nic moc si neřeknou. Druhý den se dozví že se po plese zastřelil . Zhroutí se a potratí . Snaží se zjistit proč to dělal když byl ženatý a měl syna .
Vzpomíná jak spolu začínali . Jak ho pronásledovala bývalá že ji stále něco trápí a on ji byl ochotný kdykoli vyslechnout . 
Vzpomíná jak ona s bratrem žili v hrozných podmínkách kdy od nich otec odešel a matka žila v zášti proti všem . Když si k sobě nastěhovala jiného tak se z něj stal alkoholik a žili ještě ve větší bídě . Až děti odešli k otci . Když se vrátili po nějaké době jejich náhradní otec omilem vypad z balkonu a byl mrtev . 
Jednoho dne její bývalí Marco odešel za svoji ex s kterou se vídal z důvodu že  s nim čeká dítě . Jenže to nevěděl že  Emka také právě otěhotnila ale neřekla mu to . Šla na potrat kterého velice litovala . Snařila se s rozchodem vypořádat . Za nedlouho začla randit s Tiborem kterého si i vzala . Nešlo jim otěhotnět a když už otěhotnila tak potkala Marka a znovu potratila . 

Pomocí přátel pátrá v minulosti a zjistí že Markova žena zabila sebe i jejich syna. Proto se rozhodl vrátit na Slovensko a zabil zde i sebe .  . 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat