18 září 2020

Konečně se rozhodni

 


Natália vypráví svůj příběh . Na střední chodila s Vacem a kamarádila se s Tamarou . Na společné chatě Zdeněk navrhl aby se vyměnili v posteli a ji to naštvalo a s nikym z nich se už nebavila . Chvíli na to Tamara otěhotnila a musela opustit školu . Natalie potká Laca s kterým se vezme a narodí se malá Natálka . Rychle po svatbě pochopí že je jiný než byl předtim . Stále se mu něco nelíbí a o malou se nestará . Jeho rodina ji také nešetří . Rozhodne se pro rozvod . Laco vezme malou na dovolenou a nic ji neřekne . Nechce ji vrátit . Žádost stáhne aby se dostala k dceři ta ji ale odmítá . Roky plynou a Laco vedle ni pouze žije . Až si najde novou přítelkyni a sám podá žádost o rozvod.

Natalie potká Libora  a jsou si spolu blízcí on je ale ženatý . Myslí si že svůj vztah posunou ale on se k ničemu nemá . Jeden den jde na schůzku a je svědkem že omylem spadne pod auto . Píše mu volá a žádná zpráva . Bojí se že je mrtev . Ozve se za několik týdnů .  Tohle už dál nechce 

Umírá její nejlepší kamarádka . Ona se stará o její děti . Potkává po letech Tamaru a zase jsou kamarádky . Začne se sbližovat s Borisem . Děti jim uspořádají svatbu .

Žádné komentáře:

Okomentovat