14 listopadu 2019

Tajemství rána




Druhý díl

Dawn odlétá do New Yorku studovat hudební konzervatoř . Je ubytována u staré dámy která nestrpí žádný problém .Na pokoji bydlí s Trishou s kterou se stanou kamarádkami . Podle učitelů nemá na nic nadává . Ona se začne učit na klavír . Vyhraje jako jedna ze 6žáků byt studentkou Michaela uznávaného brodwayského zpěváka . Začne snim randit .Zjistí že je těhotná .Těší se jak s nim oslaví vánoce a v tom on uteče a ona o nim nic neví .

Její těhotenství se provalí a babička ji pošle za svojí sestrou . Sídlo se nachází na bývalích plantážích . Teta ji nedovolí se mýt . Musí stále pracovat , k obědu má pouze jablko . Její druhá teta Charllota je postižená , Nikdo s ní nechce mluvit a ona musí stále jen plnit těžké úkoly . V pokoji nemá ani okno .Porodí předčasně a teta Emily dítě dá pryč . Dawn chce zjistit kde je . Najednou se tam ukáže Jimmy a odvede ji . Dawn je velice vysílená .

Jedou do Cutlerovy zátoky zjistit kde je její dítě . Babička je v nemocnici hned ji tam jede navštívit ale neřekne ji kde je ,v tu chvíli umírá . Celá zátoka smutní .Její matka která byla stále upoutána na lůžko najednou ožívá a je plná energie . Když se čte závět dozvídá se že její otec byl její dědeček .Proto ji babička tolik nesnášela . Odkazuje ji 60% hotelu .Právník ji zjistí kam přišla její holčička . Myslel si že k tomu dala souhlas ..

Žádné komentáře:

Okomentovat