15 září 2019

Těžká noc




Erika chodila 5 let s Patrikem ten ji ale opustil . Na svatbě kamarádky se seznámí s Maxem . Vyspí se spolu ale on se ji už neozve . S kamarádkama se vecpou na jednu oslavu kde si je chlapy spletou se společnicemi . Vyspí se s jednim mužem .
Max se ji ozve a začnou společně randit .Když ji pozve k rodičům na večeři je v šoku . Jeho otec je Ivoš s kterým se vyspala . Je dosti nervozní . S rodičema se výdat nechce a dělá vše proto aby se mu vyhla . Jenže Max to nechápe . Ona se strašně bojí že se to prozradí . Max několikrát předvede že je dost žárlivý , nesmí s chlapama z práce nikam . S kamarádkama ze školy chodí různě na kafe a vidí jak jejich cíle jsou jiné než dřív .

Když otěhotní Max ji nastěhuje do své poloviny domu u rodičů . Jenže jeho matka tam chodí kdy chce , když je několikrát nachyta při sexu je to pro ni už dost . Chtějí se brát a otec je proti poté se provalí že spolu spali a Max si nenechá nic vysvětlit a vyhodí ji . Až do porodu spolu nemluví . Přijde za ni do porodnice .

Žádné komentáře:

Okomentovat