19 září 2018

Lži



Rok: 2009; v ČR 3/ 2017
Počet stran:221
Nakladatelství:Noxi

Viola žije v poklidném manželství s Viktorem .Mají malou dceru .Viktor je na mateřské jelikož ona má vlastní návrhářský salon a vydálává více . Jenže se poslední dobou začnou hádat a něco mezi nimi stojí , Když se rozhodne zajít za jeho matkou aby urovnala vztahy dozvídá se že Viktor má malého kluka z předešlého vztahu . Za 7let ji to neřekl . Velice ji to zabolí a nedovede se přes to přenest .

Začnou ji trápit vlastní tajemství a neví co dělat . Když se jemu svěří že její sestra Sara je vlastně jeji dcera ale bylo ji 16 a matka rozhodla že si ji nechá a vychová nedopadne to dobře . On to nepřijme a vše její dceři řekne . To je pro ni poslední kapka a vyhodí ho . Zjistí že on se stejne vrátil k ženě svého prvního dítěte přesně tak jak jeho matka celou dobu chtěla .

Viole přijde žádost o rozvod .Snaží se zvládnout salon kde se zakázky jen hrnou ,malou i domácnost . Naštěstí Sara se zachová dobře a ve všem ji začne pomáhat .

Moje hodnocení : 8/10
Konečně něco dobrého!Čtivé. Ve scénách kdy se měla starat o malou jsem se úplně viděla a vím že dítě nesmím mít . Reálné a čtivé .



Žádné komentáře:

Okomentovat