12 prosince 2017

Tvůj báječný život



Orig. název:Your perfect life
Rok: ;2014 v ČR 1/2016
Počet stran:292
Nakladatelství:Ikar


Casey a Rachel jsou kamarádky už od střední . Rachel si našla Johna zjistila že je těhotná , zanechala všeho ,provdala se a celý život se věnuje rodině na ukor svích snů . Casey naopak žije luxusní život televizní moderátorky a nic pro ni není nemožné . Na třídnim srazu se tyto věčné kamarádky začnou hádat a barman jim namíchá drink . Ráno se probudí v těle té druhé .

Casey se musí poradit s jejími třemi dětmi . Najednou ji přestane záležet jestli má namalované oči a značkové oblečení . Začne chápat že její kamarádka na tohle opravdu nemá čas ani myšlenky . Snaží se zvládat děti a neprozradit se .

Rachel musí moderovat pořady ikdyž s tim nemá zkušenost . Překvapí že ji to jde lépe než Casey . Jenže netuší jaké to je když všude jsou paparazi a sledují její krok . Stále musí být dokonalá .

Kamarádky si volají a radí si v situacích . Snaží se přijít na to co mají udělat pro to aby se vrátili zpátky . Rachel zjištuje že Casey ji neřekla o mládenci Charliem s kterým něco podělala . Randí s nim a snaží se situaci pochopit . Ale zjištuje že jsou pro sebe velice důležití . Casey uspořádá Johnovi oslavu narozenin . Obě zjištují že ta druhá nemá lehký život a napravili své životy . Na oslavě potkají zase onoho barmana a vrátí své těla do pořádku .

Moje hodnocení : 8/10
Ohrané téma s výměnou těl ale tady to bylo pojato zase úplně jinak , zábavně a dospěle ,. Obě viděli vše jinýma očima a porozumněli životu a něco si uvědomili .

Žádné komentáře:

Okomentovat