22 června 2017

Oko za oko



Orig. název:Burn for burn
Pořadí v sérii:1
Rok: 2012; v ČR 2/2017
Počet stran:269
Nakladatelství:CooBoo

Ostrov na který se dostanete akorát trajektem . Všichni se znaj je to malí ostrov . Tři rozdílné dívky se společne dohodnou že uspořádají pomstu na lidi kteří jim ublížili.

Marry dříve bydlela na ostrově ale Reeve ji ponížil ,říkal ji velká velrybo ,schodil ji přede všema z mola do moře a přestal se s ní bavit . Ona šla domů a chtěla se oběsit .Když ji její máma našla odvezla ji do léčebny a ji trvalo dlouho než všechny přemluvila že už je zdravá . Když se vrátila nikdo se s ní nebaví . Chce se za tohle ponížení pomstít .

Lilian má partu kámošů a patří docela v žebříčku vysoko . Její sestra Nadie se líbá s Alexem a opije se . Ona je za to na něj naštvaná bojí se o ni a nechce aby s ní něco měl myslí si že ji zneužil a tak mu chce ublížit poté ale zjištuje že se o sestru staral a vůbec s ní nic neměl ale to už je pomsta vykonána a je pozdě .

Kat se v létě na brigádě skámoší s Alexem a líbají se jenže prázdiny končí a on se s ní už nebaví . Dříve se bavila se všema na ostrově ted stojí opodál . Rennie místí královna ji nafluše do obličeje a vjedou si do vlasů. Dříve se s Revem bavila a ten si ji těd nevšímá .

Holky se spojí a Alexovi vymění opalovací krém za krém na akné a Alex vypadá strašně poté všude rozvěsí letáky s jeho básničkou . Ukradnou nějaké lístky na ples a tak Rennie nevyhraje a to bylo vždy její přání být královnou . Reevemu dají do pití drogu a on místo aby se choval bláznivě tak spadne z podia a nehýbe se . Odveze ho záchranka . Holky vyšilují ...

Moje hodnocení : 7/10
Příběh který jsem čekala že bude dětský mě překvapil že byl nepředvídatelný a docela na úrovni . Postavy tedy nejsou moc vykresleny a holky se mi pletli .

Žádné komentáře:

Okomentovat