24 března 2017

Neohlížej se




Orig. název:Dont Look back
Rok:2014 ; v ČR 4/2016
Počet stran:344
Nakladatelství:Baronet

Samanta se několik dní pohřešuje až ji najdou u silnice a je převezena do nemocnice . Nic si nepamatuje . Vůbec žádná minulost natož co se stalo . Jenže se pohřešuje i jeji kamaradka Cassie . Když se baví se svim bratrem zjišťuje že byla dost zla a kruta vůči ostatním. S kamaradkama si nema moc co říci a nechape jak se snimi mohla bavit . Její přítel jí nepřitahuje .

Začne se bavit s Carsonem co bydli u nich v zahradnim domku a jeho otec pro ně pracuje . Nikdo to nechápe . Ona se snaží přijít na to kdo byla a co se stalo . Občas vidi Cassie a začne si připadat jako blazen . Chodi na terapie. S Carsonem sleduji ruzne stopy co se tu noc mohlo stat . Zjišťuje že ji snim je vic než dobře a cely její život začal jit z kopce když se začala bavil s Casssie . Až ji stopy přivedou k chatě u jezera kde se najde tělo Cassie ale nikdo nevi co se mohlo stat až dostane zachvat podezřívá úplně každého a vypravi se k chatě kde ji to vše dojde .

Potkala se tam s otcem a Cassie a vyslechla jejich rozhovor že je jeho nemanželské dítě a chtěla by stejny luxus jako ostatni . Otec ji ho dat nechtel . Nechtel si pokazit svoji rodinu a Casdie omilem spadla a do toho se pripletla Sam a take spadla ale ne tak hluboko a otec zbaběle utekl a o všem mlčel.

Moje hodnocení : 10/10
Dlouho mě žádná kniha tak nestrhla jako tato . Nemohla jsem se odpoutat a do konce ani netušila kdo by za všechno mohl a jaký byl hlavní důvod ! Opravdu povedené . Trochu mi to připomínalo Hru lží . Může být hezké dostat takto druhou šanci a opravdu ji proměnit v lepší život .

Žádné komentáře:

Okomentovat