24 listopadu 2016

Navždy a věčně




Orig. název:The problem with forever
Rok: 2016; v ČR :9/2016
Počet stran:472
Nakladatelství:Baronet

Mallory vyrůstala u pěstounů společně s Riderem ,jenže byli zlí a dost na ně kašlali , mlátili je . Našla svoji pěstounku mrtvou a její pěstoun ji hodil panenku do ohně a ona se pro ni vrhla . Zkončila v nemocnici s popálenami . Rider šel do jiné rodiny a už ho neviděla . Ji si vzali doktoři kteří ji ošetřovali . Po událostech začla být ještě méně mluvná než předtim . Studovala doma jenže ted je poslední ročník střední a aby mohla na vysokou musí odchodit normální střední a tak i přes strach se přihlásí do školy . Nemluví ani když se ji někdo na něco zeptá .

Vše se ale změní když potká Ridera . Zjistí že bydlí nedaleko a chodí na nějaké předměty společně . Rider ji stále chrání a ona si postupně najde pár kamarádů. Její přátelství se ale nelíbí jejim pěstounům . Bojí se aby neotevřelo staré rány a Mallory se nezhroutila .Jenže o tom ona nechce ani slyšet a spíše si uvědomuje že má víc než ráda Ridera a nechce o něj přijít . Všechno je super a když ji Rider vezme k sobě domů a je svědkem jak zastřelí jeho kamaráda . Otřese to s ní a Rider se na ni vykašle . Nechce aby na toto přihlížela . Mallory zjistí že Rider je ten co se vůbec neposunul a překoná se když o něm přečte proslov před celou třídou a jeho to motivuje a rozhodne se také se sebbou něco dělat .

Moje hodnocení : 8/10
Kniha je pěkně tlustá a kdyby bylo třeba o 100stránek méně nevadilo by to ale dobře se čte a pozorujeme změny chování u Mallory . Takový to osud musí být hroznej a nikomu ho nepřeju.

Žádné komentáře:

Okomentovat