27 října 2016

Pralinky s chilli



Rok: 2011; v ČR 5/2016
Počet stran:319
Nakladatelství:Brána

Tina je šéfkou PR agentůry . Před rokem se rozvedla a začla si s jiným a ten zanedlouho umřel při autonehodě . Zůstala ji skoro 6letá dcera .Po pohřbu po pár sklenkách sbalila náhodného zajíčka a skončila s nim v posteli . Začal ji pronásledovat , obtěžovat až vše oznámila na policii .

V tisku začla objevovat bankéře Martina a nelíbí se ji jeho vyjadřování . Chce ho získat pro svoji firmu . Píše mu ale on ji neodepisuje až na něj narazí na večírku . Následně se stále nemůžou dohodnout jelikož Tina nechce aby on ji určoval kdy se mají sejít ale aby to určila ona .

Schůzka se podaří a oni spolu podepíší že ho bude zastupovat . Jenže za čas uniknou informace o připravovaných projektech . Tina s Martinem začne spát ale jináč jsou mezi nimi neschody . Když chce jeden nechce druhý poslouchat . Do toho ji stále nepřebolela smrt její lásky a starosti o dceru .

Když zjistí že informace vynáší její kolegyně okamžitě ji vyhodí . S Martinem se začne ztrácet a je vše jak by mělo být . Jenže najednou ji hodně věcí přijde podezřelích tak si vyhledá jeho matku a zavolá ji . Ta ji řekne že má pouze syna přitom Martin tvrdí že má i sestru . Přestane mu brát telefon i odpovídat na sms . Napíše mu meil po delší době kde vysvětluje že takto to nejde a hrát si spolu nemohou jenže stále ho má v srdci . Až jednoho dne přijde k ní do kanceláře a řekne ji že jeho syn je oním zajíčkem a že se ji rozhod za něj zničit a celé to byla pomsta ...

Moje hodnocení : 7/10
Body ubírám pouze že mi v některých věcech hrdinka přišla přehnaná. Vadilo mi její chování , nikoho nevyslechla a štěkala kolem sebe , někdy mohla ustoupit nebo nedělat naschvály . Ale dobře se ji to vrátilo . Konec bych vůbec nečekala . Čtivé od začátku do konce .Dcera mi přišla že se chová na 20


Žádné komentáře:

Okomentovat