12 srpna 2016

Hodná holka



Orig. název:The good girl
Rok:2014 ; v 8/2015 ČR
Počet stran:349
Nakladatelství:Beta Dobrovský


Mia je dcerou soudce . Vždycky měl radši její sestru a ve všem ji podporoval . Mia se těšila až ji bude 18 a hned se odstěhovala a začla učit na škole . Ted ji je 25 a občas si jen zavolá s matkou . Jednoho dne sedí v baru a přijde k ní kluk po pár panácích sním odchází domů jenže on ji zahodí kabelku a unese ji . Ona brečí a prosí . Představí se jako Owen a odveze ji do chaty v lesích . Nakoupí jidlo a stará se o ni . Nejdřív ji svazuje a hrozí zbraní poté ji nechá volně chodit . Dozvídá se že mu zaplatili aby ji unesl a měl ji někde předat ale rozmyslel si to . Jenže ted neví co dělat , když se někde objeví hrozí mu vězení za únos a lidi pro které pracuje by ho zabili ..

Sbližují se v chatě a vypráví si o sobě až po několika měsících jsou dopadeni Owen zabit a ona osvobozena . Jenže poté ona ztratí pamět a neví co se stalo .Snaží se na všechno rozpomenout ..

Moje hodnocení : 9/10
Kniha mě dostala už od začátku . Sice se přeskakuje v ději . Doba únosu a poté co je zpátky a snaží se vzpomenout co se stalo a vyprávění ze strany policisty co po ni pátrá a matky která má o ni strach . Celou dobu mě nenapadal nikdo kdo by ji chtěl unést a proč . Dobře promyšlené . Poslední odstavec knihy vás dostane !

Žádné komentáře:

Okomentovat