25 dubna 2016

O jedné holce




Orig. název:About a girl
Pořadí v sérii:1
Rok: 2013; 9/2015 v ČR
Počet stran:310
Nakladatelství:BBart

Tess žije jen a jen svojí prací ale místo aby ji povýšili tak ji vyhodí . Ztrácí smysl toho co dělat . Vyspí se se svým nejlepším kamarádem Charliem do kterého je dlouho zamilovaná . On ji řekne že si to vše musí nechat projít hlavou . Tess to naštve . V tom se dozví že kdysi spal i s její spolubydlící Vanesou . Vanessa je nafoukaný fotografka . Když Tess zvedne telefon a Vanesi agentka ji dá nabídku práce neřekne že je to někdo jiný .

Odjede na Havaj fotit a vydává se za Vanessu . Až když přijede redaktorka časopisu Paige ta pravou Vanesu zná . Do všeho se přimotá reportér Nick který se oboum líbí .

Starý pán s kterým mají nafotit fotky a udělat rozhovor domluvené schůzky stále ruší . Tess si užívá s Nickem a krásu Havaje . Na pláži se seznámí s Alem s kterým si ráda povídá .Nafotí fotky se synem starého pána ale je to celé katastrofa . I rozhovor . V tom Paige naštve že si Tess začla něco s Nickem a všem řekne že neni Vanessa jak si všichni myslí .

Z Ala se vyklube onen slavný muž s kterým měli dělat rozhovor . Nafotí fotky u něj doma a vše je úžasné . Nick odjede a ona neví jak je na tom u něj .

Když se vrátí zpátky do Anglie Vanesy agentka je z fotek nadšená a vůbec ji nevadí že to fotil někdo jiný . Vanesu neměla ráda a tak nabídne Tess novou práci v Miláně .Vanesa se doví pravdu a Tess vyhodí z bytu . ..



Moje hodnocení : 7/10
Letní oddechovka která vás přivede na jiné myšlenky . Jednoduchý předvídatelný příběh ale hezky se to čte .

Žádné komentáře:

Okomentovat