13 dubna 2016

Dívka ve vlaku




Orig. název:The girl on the train
Pořadí v sérii:1
Rok:2015 ; v ČR:10/2015
Počet stran:327
Nakladatelství:Ikar

Rachel žila s Tomem jenže ten ji podvedl a odešel za jinou Annou . Rachel hodně pije , vyhodili ji z práce a nezvládá svůj život . Každý den jezdí vlakem do práce jelikož není schopná své kamarádce u které bydlí říct pravdu . Sleduje z vlaku okolí a pozoruje domy a lidi kteří v nich bydlí . Vytváří si o nich příběhy . Jenže jednoho dne zmizí Megan , žena kterou Rachel z vlaku pozorovala . Její manžel Scott je hned podezřelí .

Rachel se opíjí a nic ni poté nepamatuje . Onu noc má také mlhavou . Byla za svým ex a víc si nepamatuje .

Spojí se se Scottem a snaží se mu pomoct . Jenže si spíše všechny rozhádá než aby pomohla . Každý den pije a nemá sebe pod kontrolou . Nikdo ji nevěří . Snaží se v hlavě poskládat co se stalo . Hrůzné pravdy vyjdou najevo a ona odhalí kdo je vrah a sama ho zabije ..

Moje hodnocení : 5/10

Za knihu roku bych ji urcite nenazvala . Se Zmizelou se také nemůže vůbec rovnat .Všechny tři hrdinky jsi jsou strašne podobné a jen díky chlapům jsem se orientovala o které se zrovna mluví . Nutilo mě to číst stále dál abych věděla kdo je vrah ale nic světoborného to teda nebylo . Občas mě kniha i nudila .Dobře udělaná mediální kampan .

Žádné komentáře:

Okomentovat