02 března 2016

Pohodlné lži




Orig. název:The comfort of lies
Pořadí v sérii:1
Rok:2014 ; v ČR:2014
Počet stran:342
Nakladatelství:Ikar

Tia měla románek s Nathanielem . Když zjistila že je těhotná řekl at se toho zbaví že s tim nechce mít nic společného a od té doby nebyli v kontaktu . Tia holčičku porodila a dala ji k adopci ale že ji v budoucnu může zkontaktovat . Nová matka Savanah Caroline ji každý rok posílá fotky . Po 5letech se Tia rozhodne poslat fotky s dopisem Nathanielovi .

Rozdělá to jeho žena Juliette . Celou ji to zasáhne . O románku věděla ale že zašel takhle daleko ne . Po nějaké době to řekne manželovi a oba jsou v šoku . Juliette chce holčičku poznat a seznámit ji se svoji rodinou .

Caroline je s dcerou nemotorná a ani ji péče o ni moc nebaví . Má radši práci . Všechny ženy se několikrát sejdou . Juliette bojuje sama se sebou a aby se se všim srovnala . Tia by chtěla holčičku zpátky .

Caroline přehodnotí svůj život a Juliette odpustí manželovi a Tia se rozhodne odjet na druhou stranu států aby něčeho dosáhla ..


Moje hodnocení : 5/10
Kniha neurazí ani nenadchne . Téma myslím že dost dobré a obsáhlé ale něco tomu chybělo . Autorka se snažila ukázat že každá matka není tak spokojená jak vypadá že i ji někdy naštve každodení rutina . Ale určité napětí tomu chybělo . Kdyby kniha zkončila dříve vůbec by to nevadilo. Příběh vyprávěn ze tří pohledů.

Žádné komentáře:

Okomentovat