27 února 2016

Cesta ze ztracena




Orig. název:A place called here
Pořadí v sérii:1
Rok:2007 ; v ČR :2015
Počet stran:374
Nakladatelství:Motto


Sandy je posedlá hledáním věcí které se ztratí . Když nenajde věc na obvyklém místě nepřestane ji hledat dokavat ji nenajde . Má spoustu otázek a rodiče ji na ně nedovedou odpovědět . Začne proto chodit k psychologovi panu Burton . Když se ztratí její kamarádka z ulice . Nikdy se nenajde a nejsou po ní žádné stopy rozhodne se jít k policii a otevřít si vlastní agentůru na hledání lidí. Spojí se s ní Jack kterému se ztratil bratr . Jenže Sandy nedorazí na jejich schůzku . Začne ji hledat a nikdo mu nechce pomoct .


Sandy jde do lesa a najednou se objeví u táboráku kde jsou studenti kteří se ztratili už hodně dlouho . Zavedou ji do města kde jsou samé ztracené věci a osoby . Žijí tam spokojeně bez peněz , zločinu a plni lásky . Sandy najde několik osob po kterých pátrala a vzkáže jim jak žijí jejich rodiny . V tomto krásném světě se nic neztrácí ale Sandy se ztratí hodinky a poté i oblečení . Všichni tvrdí jak to neni možné . Najde svoji kamarádku a jde za ní do jejího domu . Vyfotí se s ní . Jenže fotku cestou zpátky ztratí když ji hledá tak si zlomí nohu a najednou okolí jde Jack a odveze ji do nemocnice . Nikdo ji neveří otom co říká jenže fotka ji a kamarádky která se objeví v tašce mluví za vše ...


Moje hodnocení : 7/10
Líbí se mi jaké Cecelia používá nápady a jak je dovede rozvést . Záhada ztracených ponožek v pračce nebude asi nikdy vyřešena . Zajímalo by mě proč se ale Sandy vrátila když i všichni ostatní se hodně toužili dostat zpátky .

Žádné komentáře:

Okomentovat