22 února 2016

Černé lži




Orig. název:Black lies
Pořadí v sérii:1
Rok:2014 ; v ČR 2015
Počet stran:286
Nakladatelství:Fantom print

Layna je bohatá ale nechce žít ve světě večírků a faleše . Čeká až dostane svěřenecký fond a bude moct žít sama . Začne stavět domy pro opuštěné děti a starat se o ně . Seznámí se s bohatým Brantem . Který mimochodem štědře sponzoruje její nadaci . Sex je úžasný a ona po něm touží . Jenže v cestě jim stojí jeho teta Jillian která se ji snaží odstranit .Layna se nevzdává a toleruje že Brant bývá ve stresu a ruší schůzky .

Jednou v noci potká drsného Leeho a vyspí se s nim . Je surový , nemá peníze a je úplný protiklad Branta . Začne mít vztah s obouma . Jenže Lee má přitelkyni a tak ona sežene detektiva a pomocí intrik Leeho o přítelkyni připravý . Lee chce jen ji a nemůže se ji nabažit žárlí ale na Branta že snim je na veřenosti .

Brant začne také tušit že ho podvádí . Stále odmítá jeho žádosti o ruku . Layna to už nevydrží a prozradí mu krutou pravdu . Má rozdvojenou osobnost . Podvádí ho s nim samotným . On tomu sám nevěří , ale doktoři mu vše potvrděj . Má v sobě 5 různých osobností . Nechá se natáčet při terapiích kde není sám sebou a když to poté vidí tak nechápe ale uvěří . Je naštvaný že Jill a rodina mu to nikdy neřekli . Snaží se najít příčinu proč jeho mozek utíká pryč . Ted když vše ví a Lee odejde je Layna schopna si ho vzít a absolvovat s ním všechny terapie ..


Moje hodnocení : 10/10
Začátek klasická erotárna plná sexuální chtivých scén poté ale začneme být nahlodáváni že vše není tak jak má být . Když je to prozrazeno tak je to naprostá bomba co mě dostala !Vůbec jsem nepoznala žádné náznaky že by vyvrcholení mohlo být takové . Jsem úchylná na všechny možný psychický poruchy a strašně moc mě toto téma zajímá a zakombinovat to do knihy . Uzasné . Kam se hrabou všechny sexuální bohové které někdo zneužíval a využil k dominanci . Tohle je teprve vážný problem .

Žádné komentáře:

Okomentovat