29 prosince 2015

Twisted Perfection




5.díl nebyl vydán v čr

Deal žila s matkou která se bála chodit ven . Když její otec a bratr zahynuli při přepadení obchodu nikam ji nechtěla pouštet . V noci se kradla ven a seznámila se se sousedkou Branden .Jednoho večera našla matku mrtvou . Po několika letech se rozhodne že musí poznat svět a tak odjíždí . Pere se s obyčejnými věcmi jelikož je nezná . Neumí natankovat , zastaví ji pohledný kluk Woods a pomůže ji . Veme ji na večeři a stráví spolu hezkou noc . Ráno odjede do dalšího města . Stále na něj ale myslí .

Tripp kluk z baru ji dá k dispozici svůj byt a řekne ji at se u jednoho kluka zeptá na práci . Odjiždí zase dál . Jenže netuší že on kluk je Woods . Samozřejmě přitažlivost pracuje . Woods se má ženit s Angline jen aby získal firmu . Rodiče to tak chtěj . Když ale pozná co je to láska k Deal rozhodne se vše zrušit . Jeho otec zasáhne a vykáže Deal z města . Nechá ji zpoutanou odvést . Deal ale chvíli předtim Woodsovi prozradila svoje noční hrůzy a paniky kterými trpí . Woods ji najde a přijede si pro ni . Vtom ale obdrží zprávu že jeho otec dostal infakrt .




Moje hodnocení : 8/10
Další psychycká porucha o které se moc nemluví . Dost zajímavé sledovat vývoj . Woods mi chvílemi připomínal Chucka Bass. Líbí se mi jak znáte prostředí a postavy a poznáváte je více do hloubky .

Za překlad mockrát děkuji http://prekladyknih.blog.cz . Přeju si i všechny díli v češtině od Yoli jen co vyjdou tak si další díl koupím.

Žádné komentáře:

Okomentovat