12 prosince 2015

Girl online




Penny žije spokojený život se svoji rodinou a kamarády . Své problémi dává na blog kde ji podporují neznámí fanoušci . Před nějakou dobou měla autonehodu a od té doby trpí uzkostmi . Její kamarád Elliot bydlí hned vedle . Její matka má svatební salon a dostane zakázku udělat svatbu v New Yorku . Ve škole při představení zakopne a všichni vidií její kalhotky . Video putuje internetem a ona se stydí . Útěk z anglie do yorku ji přijde ideální . Hned první den potká tajemného kluka s kterým stráví celý den . Je to vnuk kuchařky z cateringu .

Se svatbou jsou spokojeni a dostane další zakázku udělat ještě narozeninovou párty . Ona a Noah si užívají a poznávají se . Vůbec pro ni svět který je v anglii neexistuje . Nastane ale ten špatný den kdy se vrací domů a vše se ji vybaví . O kalhotkách se naštěstí už nemluví ale provalí se že ona píše blog a co nejhorší zjistí že Noah je americký nový zpěvák . Noah si myslí že blog psala schválně ale zruší si číslo takže mu nemůže vysvětlit že to vůbec nevěděla . Vše se , ale vysvětlí a on za ni přijede do Anglie ..

Moje hodnocení : 10/10

Blogerku vůbe neznám takže názor nemám nějak ovlivněn . Nápad se mi líbil . Knihu o blogování sem snad ještě nečetla . Líbil se mi styl , příběh . Bylo to trochu jak popelka ale to je spousta knih . Za mě velká spokojenost a další díl si určitě taky koupím .

Žádné komentáře:

Okomentovat