16 listopadu 2015

S kým budeš spát ?




Dvě rodiny které každá mají svoje problémi se sejdou na letní vile ve španělsku . Oboum byla vila půjčena na týden . Mysleli si že tam budou sami ale majitel to popletl a obě rodiny tam jsou ve stejný týden . Chloe a Philip mají dva kluky . Amanda a Hugh mají dvě malé holčičky. Obě rodiny se zlobí když zjistí že nebudou mít soukromí ale rozhodnou se zůstat a nějak to přečkat . Pomalu zjištují že to byl možná umysl je tam dát společně . Chloe a Hugh se potkali už před 15 lety a měli spolu románek když mu , ale řekla že má dítě z minulého vztahu on couvnul a už se nikdy neviděli . Hugh ji je poblázněn a chce ji zpátky . Chloe miluje svoji rodinu a neopustila by ji .

Phillip dělá v bance a hrozí že ji zavřou . Všichni mají zakázano mluvit o své práci která jim dělá starosti . Hugh uvidí obal desek banky u jednoho z dětí a zeptá se kde je vzal . Tim zjistí že Phillip dělá u banky která se má zavírat . Hugh pracuje ve firmě která banku koupila . Řekne mu to a snaží se najít nějaké jiné místo pro něj . Z Phillipa opadne šok že už nemusí žít v nejistotě . Hugh si uvědomí že chce více času trávit se svoji rodinou a né neustále v práci . Nakonec pro všechny to má nějaký přínos..


Moje hodnocení : 6/10
Kniha byla dost průměrná . Stránky utekly a byli celkově o ničem . Všcihni měli nějaké strachy ale nebyly podle mého tak propracované a celkově to vyznělo do ztracena . Toto byl můj druhý pokus se Sophii a dopad opět špatně . Čekala jsem na nějakou pořádnou zápletku a nic .

Žádné komentáře:

Okomentovat