09 listopadu 2015

Čtyři vteřiny rozhodnou




Cain neměl lehké dětství . Máma byla prostitutka a otec prodával drogy . Jeho sestru mlátil přítel a začla se také živit prostitucí . Chtěla u něj bydlet a on ji vyhodil . Zanedlouho našli celou rodinu zavražděnou . Cain si vyčítal že sestru neochránil . Dlouho se živil zápasama . Boxoval o život . Za vydělané peníze se rozhod otevřít strypnýzový klub . Nechtěl ale takové velké podíli . Chtěl aby si holky u něj vydělali a pomáhal jim v jejich životních cestách . Chránil je od špatných chlapů . Potkal krásnou Penny ale jeho heslo bylo nemít nic se zaměstnancema . Když ji konečně vyznal lásku její muž ji zabil . Nikdy se s tim nevyrovnal . Klub zavřel a otevřel jiný lepší a pojmenoval ho Penny .

Klub funguje a holky jsou spokojené . Jednoho dne přijde mladá Charlie a začne u něj pracovat . Strašně moc se jeho lásce podová . Dělá jak je zkušená ale on ji to moc nevěří . Nechá ji vystupovat a z jejich vystoupení je hodně tvrdý . Charlie se mu dostala pod kůži ale je hodně tajemná . Nikdo o ni nic moc neví . Až se oba neudrží a začnou si společně .

Netuší , ale že Charlie umřela máma a stará se o ni otčín . Který je strašně hodný a dopřává ji vše co chce . Jenže na oplátku za to pro něj musí předávat drogy a peníze jiným lidem . Nechce se ji to dělat , ale nemá tolik peněz aby se osamostatnila . V klubu si začíná dělat kamarády a nikdy se takhle hezky necítila . Jenže když ji na poslední předávce zboží chtějí zabít a míří ji pistolí na hlavu rozhodne se na vše vykašlat a utéct . Cain je neštastný a všude ji hledá . Nechá si o ní něco zjistit u detektiva . Její minulost vůbec nesedí a tak pátrá dál a zjistí že její identita je falešná . Najde skutečnou její osobnost a je zděšen . Nechá zabít jejího otčína .

Charlie mezitím utekla o pár států dál a dělá servírku v rodiném bistru nic ji nechybí až na Caina . Ve zprávách uvidí co se stalo a nechce tomu věřit . Bojí se vrátit co kdyby to byla bouda na ni . Detektiv ji , ale najde a ona se rozhodne s Cainem vrátit tam kam patří .


Moje hodnocení : 10/10
Tento díl se mi líbil více než dva předešlé . Byla tam akce , napětí . Vyprávěno z obou pohledů . Příběhů s předávkou drog není tolik . Příběh uchvátí a pohltí .

Žádné komentáře:

Okomentovat