08 října 2015

Ten kdo odešel




Molly žije spokojený život s manželem Danem. Je jim přes 30 a Dan přemýšlí že by si mohli pořídit dítě. Molly ale ještě nechce a hádají se kvůli tomu . Načape ho se špendlíkem a kondomem v druhé ruce . Hádky jsou na denním pořádku . V tom se její kamarádka zmíní o jejím ex Leovi . Molly si ho najde na Fb a rozhodne se mu napsat . Vyměnují si zprávy a on ji najednou zavolá cestou na seminář . Molly nabourá . Večer po semináři se opíjí v baru s kolegy a Leo se tam objeví . Povídají si a skončí u ní na pokoji . Ona si ráno nic nepamatuje . Leo ji začne volat a psát že ji chce zpátky a že se spolu vyspali . Molly se bojí nemocí tak si nechá udělat testy na všechno možné a jestli není těhotná . Dva týdny šíleného strachu a vymlouvání že s Danem nemůže spát .Testy jsou úplně v pořádku .

Molly se rozhodne že by přeci jen dítě spolu mít měli . Hrozně ji mrzí co provedla . Leo ji stále otravuje že ji chce a Molly se ho snaží odehnat ale nic nepomáhá . Dan se štastný že se snaží o miminko a každému to vykládá až začne Molly lést na nervy . Je vánoční večírek kde Molly potká doktora který ji dělal testy . Vše prořekne před Danem . Dan si myslí že ho podvedla se svím kolegou a nic si nenechá vysvětlit . Odejde a Molly neví co má dělat . Zjištuje že je těhotná . Před nemocnicí na ni čeká Leo a raduje se že šla na potrat ona řekne ale že si to nechala . Přizná se ji že spolu nespali ale potřeboval natáhnout čas aby se k ní dostal blíže . V tom se tam objeví Dan a policie . Leo je zatčen a v kapse má vystřelovací nůž. Molly všechno Danovi vysvětlí a snad bude mít miminko milující rodiče .

Moje hodnocení : 7/10
Kniha se docela rychle čte. Něco mi přišlo moc zdlouhavé a konec moc rychlí . Během pár stránek se vše vyřešilo a byl konec . Hrdinové byli obyčejní . Nemilovali jste je ani nenenáviděli . ..

Žádné komentáře:

Okomentovat