17 září 2015

Zůstan se mnou





Calla chodí na vysokou a má na tváři ošklivou jizvu . S rodinou se nestýká . Jenže zachvili začnou prázdniny a ona zjištuje že její platba za školné neodešla . Všechny její peníze jsou pryč a k účtu měla přístup pouze její matka kterou už několik let neviděla . Proto nasedá do auta a jede do vesničky kam myslela že už se nikdy nevráti . Její matka není k nalezení . Nikdo o ni nic neví . V hospodě která patří matce ji všichni poznávají . Nejvíc ji zaujme barman Jax s kterým si začne hodně rozumnět . Pomáhá ji chránit před matkou . Její máma udělala pár špatných rozhodnutí a jede v drogách a tak Calla není v bezpečí jelikož ji každý hledá . Calla se stydí za své jizvy které má po celém těle . Postupně začne vyprávět Jaxovi co se ji stalo a s jakou bolestí žije . Jejich dům vybuchnul a její dva mladší bratři neunikly .

Callu postřelí chlápci co jdou po matce a ona se dostane do nemocnice . Objeví se tam její kamarádi ze školy a ona jim řekne pravdu o svém životě . Jax ji ve všem podporuje a pomůže ji vše dát do pořádku . Matka se tam objeví a přepíše na ni barák aby ho mohla prodat a tim získala zpátky peníze na školné . A Calla k tomu ještě získá skvělého chlapa do života .


Moje hodnocení : 8/10
Další skvělí příběh s těžkým osudem . Četlo se to dobře až na konci mi to teda přišlo mooc přeslazené a takový to všichni se máme rádi . Setkáváme se s hrdiny předešlích dílů .

Žádné komentáře:

Okomentovat