08 září 2015

Dáblův elixír




Michelle přepadnou ozbrojení muži a jejího přítele zabijí . Ona se svím synem Alexem uteče . Zavolá svému bývalému kolegovy Seanu a ten ji radí kam má jet . Sejdou se v hotelu ale muži je opět dostihnou a oni utíkaj . Michelle ale postřelí a následně umírá . Stačí mu ještě říct že malí Alex je jeho .

Sean si ho vezme k sobě a čeká co na to jeho přítelkyně Tess . Ta to vezme dobře a o Alexe se stará . Mezitím se Sean snaží přijít proč profesionálové šly po Michelle . Jako tajná agentka zkončila už před několika lety a od té doby žila počestně . Sean jako agent FBI začne případ vyšetřovat .

Zjištuje že vše je společně propletené a má to spojitost s jeho dávným případem kdy šly po jednom vědci který chtěl obchodovat s velice nebezpečnou drogou . Alex je velice neklidný a stále jsou všichni v nebezpečí . Tess začne pátrat po významu jeho obrázků a řečí až ji to přivede že chodil k psychiatrovi . Podezření na reinkarnaci . Vše dává smysl . Alex a Tess jsou uneseni . Sean málem umírá a zjištují že Alex ví vše to co věděl doktor kterého před lesy Sean zabil . Navaro který je velké mexické zvíře chce všechny informace . Sean pomocí kolegů vše rozplete a Alexe zachrání .


Moje hodnocení : 7/10
Pro mě neobvyklá kniha z úplně jiného soudku než čtu normálně . Rychle jsem se začetla a hodněkrát jsem byla překvapena nástrahami a zvraty .

Žádné komentáře:

Okomentovat