22 července 2015

Tady a ted




Joana se měla vdávat ale svatbu si naposlední chvíli rozmyslela . Ted se její ex žení a ona stále nemá štěstí na chlapy .Rozhodne se jet překazit svatbu . Aby si její ex uvědomil že ona je ta pravá . V letadle poznává Deana kterého nejdřív rozčiluje a poté si začnou rozumět . Pomůže ji v Chicagu najít hotel ,šaty a i za ni přijde na svatbu . Když tam přijde Joana se rozhodne že svatbu nepřekazí že mu bude štestí přát že vlastně chce Deana . Stráví s ním pár krásných dnů . Jenže poté ji sestra zavolá že se rodiče rozchází . Rodiče které považovala za idilické manželství celý svůj život . Když mluví s matkou dozvídá se strašné tajemství . To ji přiměje okamžitě bez rozloučení odjet zpátky do Londýna a Deanovi jít z cesty . Dead se za ni rozjede do Anglie . Narazí na jeji matku . Vše si s ní vyříká a jede za ni ale nikdy nedorazí .

Joana si najde jiného muže a má svim dve děti nikdy , ale na Deana nezapomene . Jednoho dne na hřišti potká ženu a začnou se bavit . Náhodou zjistí že je to sestra Deana a Joana se dozvídá krutou pravdu . Dean ujížděl za ni a naboural do sloupu a zemřel na místě . Navždy to ale zůstane obou životní láska .

Moje hodnocení : 9/10
Kniha se i při své tloušce -skoro 500stran- četla úplně sama a stránky utíkali . Vtipná zápletka . Vadilo mi prolínající se děj několika postav .

Žádné komentáře:

Okomentovat