30 prosince 2014

5: Stříbrné stíny




Sydney je v nápravném zařízení alchymistů . Je v témné místnosti , spí na zemi a dýchá omamný plyn . Alchymisti chtějí aby se rozhodla očistit od svích hříchů .Za to že se bavila s Moroji a zamilovala se do Adriana. Ona né a né polevit . Když jim už přijde že mučení bylo dost . Uplynou tři měsíce a Sydney je vychrtlá a zničená . Dostává se o pár pater níže kde jsou další vězni kteří se snaží napravit . Nikdo se s ní nebaví a je to tam děsivé za každý prohřešek je mučí . Sydney se drží .

Adrian se mezitím snaží najít Sydney . Ale všechny jeho pokusy jsou k ničemu . Odjede k dvoru a hodně pije. Když vystřízlivý opět se snaží najít Sydney a konečně se k ní dostane . Slíbí ji že ji dostane ven . Markus uprchlík také od alchymistů mu začne pomáhat a najdou kde se nachází vězení a s pár lidmi vězení přepadnou .

To nejhorší je teprve čeká . Musí utéct alchymistům a to není jednoduché . Když už se bezpečně dostanou na královský dvůr stojí jim v cestě otec Sydney . Lissa jako královna je nevydá a tak jsou snad v bezpečí , ale stane se něco horšího a někdo zmizí ...


Moje hodnocení :10/10
Poslední kapitoly jsem nečekala opravdu dobrý . Obdivuji sílu jakou Sydney má a dokázala vše v nápravném centru vydržet. Líný Adrian který nikdy nic nedělal a najednou přepadává vězení byl ohromující . Vyvrcholilo to pořádně ted už jen odpočítávat dny do května kdy závěrečný díl vyjde u nás .

Žádné komentáře:

Okomentovat