19 května 2014

Pikantní život Charlotte Lavigne 2 : Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky




Charlotta plánuje svatbu s dokonalím Maxem . Pořad který produkuje moc lidí nesleduje a tak je napadlo že by točili její přípravy na svatbu a diváci by rozhodovali jaký bude mít dort šaty , a podobné . Charlotta je z toho nadšená jenže Max o tom ani nechce slyšet. Max je stále v práci a tak na to Charlotte kývne a tají to před ním . Diváci ji schválně vyberou nejhorší věci z možností . Svatba nakonec proběhne velice dobře až na to že Charlotte nemůže vystát svoji tchýni a svádí s ní boj. Charlotta se přestěhuje za Maxem do Paříže . Čeká na pracovní povolení a tak se fláká a docela ji všechno začne nudit . Nemá žádné kamarády. Ugo je asi nakažen HIV a všichni jsou od ní přes oceán.

Charllota jede s Maxem na svatební cestu jenže se k nim přidá tchýně a dokonalost je zničena . Druhý týden za nima přijede jeho dcera a Charlotta se s ní snaží skamarádit jenže ji to moc nejde jelikož tchýně dělá vše proto aby to nevyšlo . Charlotta by chtěla dítě , ale Max je proti a chce se nechat operovat aby byl neplodný .

Život v Paříži ji moc nebaví. Sežene si místo u televize , ale je to nudný hodinový debatní pořad. V tom ji napíše její bývalá šéfová že kdyby se chtěla vrátit mohla by dělat moderátorku . Promluví o tom s Maxem a ten ji řekne že ví že zde není štastná at jede . On to bere jako rozchod ona jejich vztahu chce dát šanci . Den před vánocemi odjíždí zpátky do Kanady a na letišti na ni čeká Ugo který je zdraví a otec kterého zrovna pustili z vězení .Ona si uvědomuje že už to dlouho nedostala že by mohla být těhotná a její přání by se vyplnilo .

Moje hodnocení 4/10
Jelikož jsem doma měla i druhý díl hned jsem se do něj pustila abych si pamatovala podrobnosti . Druhý díl byl ještě horší . Charlotte je opravdu šíleně blbá a nerozumná . Ale obálky mají všechny díli opravdu skvostné :)

Žádné komentáře:

Okomentovat