11 května 2014

Hvězda




Caitlin zhubla díky ozdravnému táboru a bojí se že zase přibere . Bojí se přiznat že má ráda operu a nechce dělat roztleskávačku . Nikdo ji nechápe . Matka se s otcem hádá o alimenty a ona si chce najít přítele který by ji uživil . S matkou nemá moc dobrý vztah .

Caitlin chodí na hodiny zpěvu a dostane nápad se přihlásit na hudební univerzitu . Přijmou ji , ale matka ji nechce pustit a tak se kvůli tomu hádají . Matka nechce zůstat sama . Nakonec svolí a na školu ji pošle . Neodejde z domova a denně dojíždí vlakem. Seznamuje se s lidmi pro které je hudba také vším a ona si konečně nepřipadá tak nemožná . Zkouší na muzikál a získá kamarády. Tancování ji moc nejde ale ve zpěvu opery je úžasná . Seznamuje se se Seanem který se ji líbí , ale poté zjistí že je gay. Zpívají spolu solo a jsou nepřekonatelní .

Její matka začne chodit s pediatrem , zjistí že je ženatý . Chce být finančně nezávislá . Jenže Caitlin vysleduje jeho dům a je ji líto jeho manželky která vypadá tak sympaticky . Matka si myslí že ji požádá o ruku , jenže on se ji vysměje a chce s ní jet pouze na dovolenou . Ukončuje vztah a promluví si pořádně s Caitlin. Vysvětluje ji že není tak finančně závislá na otci jak si myslela.

Caitlin naráží na Nicka svého ex. Mluví spolu a poté ji sveze autem domů. Políbí se a uvědomí si že vše je už za nimi .

Caitlin zazáří v muzikálu který nastuduje její škola a matka je na ni pyšná .Caitlin se rozhodne jet na letní prázdniny do New Yorku na hudební kurz .

Moje hodnocení : 8/10
Vůbec jsem nevěděla že kniha je o Caitlin z Dýchání pod vodou. Čekala jsem dívku co bude celou dobu řešit hubnutí , ale byla jsem mile překvapena . Kniha se odehrává dlouhou dobu a Caitlin dospívá . Kniha se četla rychle a odsýpala . Těším se na další knihy od této autorky.

Žádné komentáře:

Okomentovat