30 prosince 2013

Někdo mě vezme za ruku




Veronika je rozvedená a pracuje u svého bývalého jako asistentka advokáta . Našla si milence Viktora . Sám ji řek že se rozvede ale trvá to už rok a nic . Nelíbí se ji spát stále sama . Noci probrečí. Viktor přijede užije si , nechá si něco navařit a pospíchá k manželce.

Erika byla závislá na drogách. Potkala Honzu na vozíku a zamilovala se do něj. Našla sílu přestat a přestala. Má s ním dvě děti. Veronika se ji snaží pomáhat jako terapeutka . Velice se spřátelili. Erika Veroniku svede a oboum se to líbí. Žena nezradí tam moc jako chlap. Erika chce aby byla štastná a nechala Viktora být . Jenže ona to nedokáže. Do toho se Erika hádá s Honzou. Její kamarádka se zfetuje a oni ji přivezou do nemocnice . Bojí se o její podvyživenou vyplašenou dceru. Erika se o ni stará. Holky jdou navštívit kamarádku do nemocnice a seznamují se s doktorem. Doktor pozve Veroniku na rande. Ona dostává sílu a opouští Viktora . Uvidí jaké štestí ji doktor přinese.



Moje hodnocení : 9/10
Velice čtivý pravdivý příběh. Ukazují nám život závislého zase z jiné stránky. Doplněno psycholožkou která žije s milencem .

Žádné komentáře:

Okomentovat