16 června 2013

Prstýnek z levandule



Jitka se stěhuje na vesnici.Vždycky chtěla pracovat v léčebně pro choré v Lobči ale ten zchátral a tak si chce rozjet svoji vlastní poradnu.Obdivuje jednoho psychologa Nesvadba vždycky chtěla snim spolupracovat .Najednou se objeví před dveřmi a chváli ji její knihy.Poprosi ji o spolupracování na knize o jedné zmasakrované ženě.Ona souhlasí.Jenže Nesvatba brzo umírá.

Její nápad na poradnu se rozjede velice dobře a ona pomáhá manželským párům kteří mají rádi výprask a svazování a jejich ženy to nechtějí ani slyšet.Nakonec velice pomůže skupinová terapie.

Jitce se líbí soused Petr.Právě se rozved a ještě se s tím nevyrvnal.Vesnice je malá a lidé si navzájem pomáhají a schází se v hospůdce.Jitku s Petrem začnou dávat dohromady.Napadne ji střeštěný nápad a to koupit si na poslední dobu nějakou dovču a odjet k moři.Oba rádi fotí a tak vyjedou.On je zdrženlivý a ona od rány.Jenže její všechny vztahy vydrželi nanejvýše týden.

U moře za pomoci dobrého pití se pomalu sbližují.Jenže dycky když se ona přiblíží víc on utíká.Seznámí se s dalším českým párem.Pomáhají je dát dohromady.Připraví jim na pláži posezení.Kdyby to nezkazil kousající písek tak by se pomilovali.Dovolená uteče a oni se vrací zpátky.Vůbec ji nenavštíví.Přesvědčí se že na něj stále jak slepice nebude čekat a dolézat a žije si sama.

Petrovi to konečně dojde.Jeho žena se už nevrátí a neměl by přeci žít dál.Dá Jitce levandulový prstýnek a hnedka si ji k sobě nastěhuje.Vyhodí spoleně věci po jeho ženě a uvidí co s tim udělá čas.Její poradna nese úspěchy a dokončí knihu kterou ji mistr Nesvadba poprosil.

Moje hodnocení : 9/10
Další zajímavá knížka,asi jen ty Nebezpečné hry byly šlápnutí vedle.Doufám že ty další co tu mám od ní budou stále takhle dobré.Líbí se mi ty knížky kdy je hrdinka psycholožka a člověk nahlédne na tu druhou stranu.Také je vidět rozdíl mezi městem a vesnicí.Dostáváme se do světa sadomaso a dominy.

Žádné komentáře:

Okomentovat