08 září 2012

Dívka od vedle



Eve s Edwardem žijí v Anglii . Edward dostane nabídku pracovat v NY přijmou ji a stěhují se. Eve po pár měsících kdy si na všechno zbyvá a je jí smutno jelikož Yourk je živé rychlé město kde moc přátelství není se cítí osmělá tak se rozhodne mít miminko.Překvapivě se ji to rychle povede.Edward je stále v práci a zanedbává ji.Začne se bavit se starou sousedkou Violet.Vypráví ji jak také s mužem přišla z Anglie a o osudech jejích dvou manželů a jak přišla o dítě.Violet ji podporuje a stanou se z nich dobré přítelkyně.Když na ní porodní bolesti přijdou o 4měsíce dřív je odvezena do nemocnice a Hope jak ji pojmenují je dána do inkubátoru.Všechno za ni dělají přístroje.Pár dní před vánocemi ji začne krvácení do mozku a je od přístrojů odpojena.Snaží se z tím vyrovnat ale nejde to .Po nějaké době se rozhodnou odstěhovat zpátky do Anglie.
V domě také žijí dva gayové kteří jsou přátelští.Emily změní bohatého rozmazleného Jacksona .Odmítá ho a on stále za ní pálí až svolí a začnou si spolu.Kim která má Avery své vymodlené dítě z umělého oplodnění.Přehnaně se o něj stará a to se nelíbí jejímu manželovi.Dá jim ultimátum a ona se změní a zas v sobě najdou lásku.Rachel to po 3dětech s Davidem už moc neklape.Zjistí že má milenku a vyhodí ho z bytu.Po dlouhé době otec chybí dětem ale ona se stále stím nemůže srovnat a odpustit.Děti ji ale přimějí aby otce vzala zpátky.


Moje hodnoceni:5/10
Příběh několika lidí.O některých pár stránek o dalších krapet víc.Osudy lidí se proplétají ale moc nezajímavé.Nejzajímavější byl osud Eve která čekala miminko.

Žádné komentáře:

Okomentovat