27 září 2024

Rebelský dědic

 

Originál:2018
Vyšlo:2019
Počet stran : 260
1.díl 

Gia začla psát knihu a odjede k moři ji dopsat . Přes kamarádku vezme směnu v baru ale vyhmátne ji tam šéf Rush který o ničem nevěděl . Dá ji šanci jako uvaděčce a schválně ji dráždí . Gia má blok a nejde ji psát . S Rushem se sblíží . Když to začne být nejhezčí zjistí že je těhotná s klukem kterým se vyspala jednou a dal ji ještě špatné číslo . Po nějaké době kdy se odcizí Rush přijde že o ni nechce přijít a bude ji milovat i s cizím dítětem . Jdou spolu na rodinou oslavu a ona vidí chlapa s kterým se vyspala a je to Rushuv bratr ...

Pan náladový

 

Originál :2022
Vyšlo : 11/2023
Počet stran : 286

Wren žije jen s otcem . Matka ji zemřela před lety a její pravá matka ji už jako miminko odložila . Pracuje jako masérka když si ji vyžádá Max . Je tak nervozní že se nenechá namasírovat . Tak se to odehraje ještě 3x  než k masaži dojde a Max se vzruší za což se stydí . Je mezi nimi velká přitažlivost . Když Max tvrdí že nemůže prozradí ji tajemství že se s ní nesešel náhodně ale že si najmul soukromého detektiva a zjistil že je sestra kluka kterého má v adopci . Max žil se ženou která kluka adoptovala ale před pár lety zemřela a zůstali si jen oni dva ,těžce hledající vztah . 

Přitažlivost mezi Wren a Maxeem je velká ale ví že kvůli jejímu bráchovy nesmí . Wren se rozhodne odjet na 2 roky do Francie . Když ji brácha zavolá že se mu styská rozhodne se vrátit . Max se snaží mít vztah s jinou ženou ale není tam ta vášen . Dojde jim že oni jsou ty pravý pro sebe .

Jsi tam ?

 

Originál:2020
Vyšlo : 5/2022
Počet stran : 336

Nina je 30tka která se snaží najít chlapa . Seznamí se s Maxem a vypadá to nadějně ale po pár měsících kdy je vše fajn se najednou odmlčí a přestane reagovat . Po několika měsících se objeví a že na to šli rychle a on nevěděl co dají se znova dohromady a za pár týdnů se zase přestane ozývat . Mezitím řeší svého nemocného otce s demencí a kamarádku která má děti a přijde si jako něco víc . Nina řeší ještě svého otravného souseda . 

23 září 2024

Vyjímečná

 

Vyšlo : 10/2023
Počet stran : 316

Diana žije s fotografem Alanem kterému dělá asistentku . Dohodli se že budou jen oni dva ale ona i přesto otěhotněla . Vzala vše na sebe a on se o malou vůbec nezajímá . Diana vše zařizuje sama . Dianiny otec je před lety opustil a udělal si další rodinu s dvěma dětmi . Dianiny matka mu to nikdy neopustila . Najednou Dianiny otec umírá a je zabit vlastním synem . Probíhá soud a pro rodinu to není jednoduché . Pár týdnů na to jeho nová žena má autonehodu a také umírá . Sociálka ji zavolá jako jedinému příbuznému aby se starala o dvě děti které po nich zbyli . Diana o tom nechce slyšet ale vyměkne a je ji holčičky líto  a vezme si ji k sobě . Syn je v pastáku dokavat mu nebude 18. Když ho navštíví zjistuje že je to taky jen opuštěný puberták a že otec začínal být nemocný a agresivní . 

22 září 2024

Neměli bychom

 

Originál : 2019
Vyšlo : 2021
Počet stran : 328

Bennet pracuje jako šéf reklamky jeho firma se sloučí s jinou a teď se musí rozhodnout který ředitel bude ten hlavní a který odjede na jinou pobočku do Texasu . Bennet vidí že vše má v kapse dokavat nepotká svoji protistranu Annalise . Je chytrá a sexy . Právě po rozchodu zranitelná . Co je v domě není pro mě během chvíle přestává platit . Annalise dává výpověd  a rozhoduje se pro něj . Radši zůstane s ním a najde si jinou práci než o něj přijít .  

18 září 2024

Olivie

 

Vyšlo :10/2023
Počet stran : 554
1 a 2 díl v jedné knize

Olivia hraje na housle a věnuje tomu všechen čas . Má milence ale po roce se s nim rozchází . Jezdí navštěvovat svoji sestru v blázinci . Doktoři ji po 5letech řeknou že by už mohla jít ven že ji nic není a ona nechce . Rodina ale léčbu už nezvládá platit . Sestra se tedy vrací zpátky k rodičum kde nejeví vůbec zájem o svoji dceru . 
Olivia bydlí u jedné známé která přišla o manžela a děti bydlí daleko začne ji ale hodně lést do soukromí , chodí do bytu když tam není . čeká kdy jde domů a hned jde za ní , Odstěhuje se k jiné staré paní a hodně se spřátelí. Seznámí ji se svym vnukem Oliverem a začnou si spolu jenže on bydlí v Anglii a ona hodně vystupuje takže se tolik nevídají . Ani jednomu to nevadí. Babička stárne a oni si to nepřipouští když jedou na vánoce k rodičům Olivie babička spadne a zemře . Oliver ji vyčítá že je to její chyba a vyhodí ji z domu a rozejde se s ní . Nikdo to nechápe . Časem Olivie zjistí že měl v Anglii ženu a dítě a ona byla jen milenka .