31 července 2024

Červenec 2024

 

¨
přečteno 17knih 

Kavárna v Kodani

 

Vyšlo :2018
Počet stran : 352

Kate dostane úkol jet do Kodaně s výpravou novinářů aby pochopili pomalý styl Dánska a jejich hygge . Mají o tom napsat a tím propagovat nový obchodní dům v Londýně který bude pro hygge prodávat doplnky . Kate doufá v povýšení .Vše má na starost a chodí do malé kavárny matky jejího zadavatele . Povídá si s ní a ona ji podporuje . Otravuje ji Ben který na výpravu jet nechtěl ale byl přinucen . Všichni se spřátelí a i ona s Benem. Když je let plný tak se dobrovolně vzdá že poletí dalším a Ben s ní zůstane . Sblíží se . V Londýně to vypadá nadějně ale vydá článek kde o celém výletu mluví špatně . Kate se rozhodne z PR agentury odejít a otevřít si v obchodním domě kavárnu ve stejném stylu jako byla v Kodani . Ben ji vysvětlí že článek byl podraz od jeho šéfů. 

Všechno nejlepší Anno

 

Vyšlo :12/2020
Anna si myslí že ji přítel požádá o ruku ale místo toho k narozeninám dostane kopačky . Zhroutí se , rodiče ji taky nepodpoří . Aby ostatní záviděli řekne že jede pracovat do Anglie ale nabídka nevyjde . Kamarádka ji sežene práci au pair . Na vše nadává.

Když jsem při zadávání na databázi zjistila že se jedná o knížku od jedné letušky od které jsem četla dost nafoukané povídání o letectví kniha se mi zprotivila a hrdinka byla stejně nesympatická jako v Letušce z economy 

Ohníčky všude kolem

 

Originál:2017
Vyšlo : 11/2020
Počet stran : 376

Někdo zapálil dům , vůbec jsem se nezačetla
nedočteno


Mrazivé echo

 

Originál :2019
Vyšlo :12/2020
Počet stran:272
Díl : 1

Detektiv přijíždí vyšetřit případ jeho kamaráda z dětství
Nedočteno

24 července 2024

Utajená dcera

 

Originál:
Vyšlo : 11/2020
Počet stran :304
Sabine zjistí že je těhotná . Matka na to nereaguje moc dobře ona chce vědět proč a matka ji to nechce říct . Ptá se na její těhotenství a ona ji říká špatné věci . Najednou z rodičů vypadne že je adoptovaná proto o průběhu těhotenství nemůže mluvit . 
Odehrávají se dva příběhy Sabine a poté její matky Lili která jako 16letá otěhotněla a byla dána do ůstavu aby se její těhotenství zakrylo a dítě bylo dáno pryč . Matka Sabine tam pracovala jako pečovatelka a slíbila že si Sabine vezme k sobě než Lili zplnoletí ale k předání zpátky už nedošlo .

Sabine je na rodiče naštvaná že ji celý život lhali . Začne po matce pátrat . Najde ji a poslouchá její příběh . Nakonec dokáže odpustit i své adoptivní že ji nic neřekla . 

Námi to začíná

 

Originál :2022
Vyšlo :10/2023
Počet stran :304
2.díl
Lili se rozvedla s Rylem hned po porodu . Došlo ji že nechce aby její dcera toto viděla a nechce dopustit aby se někdo choval takto k ní . Ryle si stále myslí že se dají znova dohromady . Potkává na ulici Atlase a začnou spolu pomalu randit . Atlas ale zjistí že má bráchu o kterém nevěděl a stará se k něj . Lili řeší urážky od Ryle . Nechce aby měla nový vztah . Nezabrání tomu a Atlas s Lili se vezmou 

16 července 2024

Věř mi

 

Originál :2018
Vyšlo:2018
Počet stran : 344

Claire vyrůstala po pěstounech odešla z Londýna do NY aby se stala herečkou ale bez pracovního povolení to jde těžko . V jedné agentůře ji nabídnou aby hrála flirtující dívku a snažila se dokázat že ji chlap chce sbalit . Jako důkaz pro zoufalé manželky . Claire souhlasí a vydělává si tim . Najednou ale přijde nabídka na muže Patrika . Nenechá se sbalit a to ji naštve je první co ji odolal . Když jde za jeho ženou ji říct že je čistý ona ho před ní varuje . Druhý den je žena nalezena mrtvá . Podezřelí je samozřejmě manžel a nebo Claire . 
Claire se snaží víc sblížit s Patrikem . Policie si myslí že zabil už nějaké prostitutky . Claire pátrá a snaží se předstírat že má neobvyklé choutky . Časem se ale do něj zamiluje . Když zjistí že je ona ta podezřelá a on ji odposlouchává zkončí na psychiatrii . Patrik ji vysvobodí po nějaké době . Snaží si to mezi sebou vyjasnit ale zjištuje že opravdu on je vrah a chce zabít i ji . Naštěstí policie zasáhne včas . 

Zničená

 

Originál :2013
Vyšlo :11/2020
Počet stran :279
1.díl serie
Kiersten přišla o rodiče při autonehodě a od té doby se stáhla . Vychovává ji strýc a ona jen truchlí . Jde na vysokou a on chce aby se bavila . Seznámí se s Wesem místním bohem a padnou si do noty . Netuší že on má rakovinu a zemřela mu matka i bratr . Cítí se zbytečný ale zároven chce Kiersten podpořit a motivovat aby žila dál a nic si nevyčítala. 

Minulosti neutečeš

 

Originál :2019
Vyšlo: 11/2020
Počet stran : 427

Detektiv vyšetřuje vraždu .Vzpomene si na dívku kterou před lety zachránil když ji vyvraždili celou rodinu . Tajný informátor Pete dostane výhružku že mu zabijí rodinu když nerozpoutá pozdvižení. Snaží se svoji rodinu ochránit spojí se s detektivem a plánují jak pachatele odhalit a být napřed . Cesta ho zavede z Finska až do Albanie a obchodu se zbraněmi . Celé to vymyslela jako pomstu ona malá holka kterou před lety zachránili . 

Nikdy

 

Originál:2021
Vyšlo : 2022
Počet stran : 744

Obrovské množství postav . Africká domorodkyně , americká prezidentka , tajná agentka , čínani . Moc příběhů které jsou propojené ale za mě zmatené . Afričance zabili manžela a nemá se čim živit chce utéct . Agentka zase shání tajné informace . 

nedočteno