30 června 2024

Červen 2024




 celkem 18knih 

Číst , snít a milovat

 

Originál:2019
Vyšlo : 1/2022
Počet stran : 352


Nedočteno
nesedla mi hrdinka . seznámí se s klukem na pub kvízu 

Graysonův slib

 

Originál: 2015
Vyšlo : 11/2020
Počet stran :397

Kira žila celý život ze svěřeneckého fondu svého politického otce . Jednoho dne ji zablokoval všechny kreditky a ona skončila na mizině . Její babička ji odkázala nějaké peníze ale dostane je pouze když se vdá . V bance potká kluka kterému nechtějí dát půjčku . Kontaktuje ho a navrhne mu aby se vzali a peníze si rozdělí . Grayson zdědil vinici která chátrá a nemá peníze na provoz . Souhlasí a ona se k němu nastěhuje . Navzájem se přitahují ale lezou si pěkně na nervy . Poté si to přiznaj a svatba není hrana . 

Kruh

 

Originál :2018
Vyšlo : 12/2020
Počet stran : 320

Mel jede za svým manželem a dětmi na chatu . Přijede ale oni nikde nejsou když se i po několika hodinách nevrátí má strach a volá policii . Nikdo je neviděl a žádné stopy nejsou . 
Vracíme se v příběhu zpátky kdy se Mel s manželem potkala . Byl vdovec a děti nejsou její . Občas ho uhodila nebo mu způsobila zranění. Šikovně to zabalila že vždy byla vina na něm . Když si začne všímat že trpí i děti rozhodne se odejít jenže mu otráví psa . Takže s dětma nafinguje že odešli na výlet a utečou . 
Mezitim se ale vytratí a zabije ji ve vaně. 

19 června 2024

Zrádkyně

 

Originál :2021
Vyšlo:4/2023
Počet stran :256

Lesana pracuje jako makléřka u Lary a dostane nabídku pracovat u její sestry Diany . Samozřejmě za větší peníze a mnohem luxusnější reality . Diana ji spoustu věci naučí ale často když už je u podpisu smlouvy tak přijde  a vezme si zásluhy a tím i část provize . Lesa ji chce dát lekci a nějaké nemovitosti přebrat . Začne uzavírat smlouvy bokem sama na sebe . Bere si nové byty dříve než ona . Začne pokukovat i po jejím příteli Šimonovi . Podaří se ji ho dostat . Diana na vše přijde a vyhodí ji to ale netuší že i Šimon hrál na dvě strany a chce peníze za svoje mlčení . 


Lidé kteří mě znali

 

Originál:2016
Vyšlo :2017
Počet stran:328

Emily začne na střední chodit s kamarádem Drew . Vezmou se . Emily začne pracovat jelikož oba studovat finančne nemůžou . Celé roky všechno finančne táhne a Drew je jak malé dítě . Když jeho matka onemocní parkinsnem a přestane zvládat se o sebe starat Drew začne bydlet u ní . Emily chce aby byl s ní a tak matku přiveze k nim domů . To také naruší jejich chod . Jednoho dne ho Emily vyhodí že to už nezvládá . Potká kluka který se ji před lety líbil začne pro nej pracovat a začnou si spolu . Po roce ale on naléhá at se rozvede nebo to manželovi aspon řekne . Je nerozhodná a neví jak na to . Zjistí že je těhotná a chce to už rozseknout . V tom ale přijde 11.9. a její milenec umírá . Ona měla být také v práci ale zůstala doma . Všichni ji píšou ale ona neodepisuje počká pár dní jestli nepřijdou nějaké zprávy a když se nic neděje rozhodne se z NY utéct do Kalifornie .
Najde si bydlení na vesnici a vychovává svoji dceru sama . Myslela si že dítě bylo milence a ten byl portorikánec . Když se ale Claire narodí zjistí že je bílé a je tedy Drew nikdy mu to ale neřekne . Emily zjistí rakovinu a ona má strach co by se stalo s Claire kdyby zemřela . Najde Drewa a napíše mu . Má o dceru zájem .

Příběh je vyprávěn na přeskáčku a linie se prolínaj .

Milá Emmie

 

Originál :2020
Vyšlo : 11/2020
Počet stran :360
Emmie je zamilovaná do svého kamaráda ale on ji řekne že si bere jinou a ona je z toho smutná.


Nedočteno nezaujal mě styl psaní

Pojízdný krámek snů

 

                                                                  Originál :2016

                                                                   Vyšlo : 2018

                                                                  Počet stran :294

Nina dostane výpověď v práci . Snaží se zachránit všechny staré knihy . Koupí si dodávku a začne dělat pojízdnou prodejnu knih . Nastěhuje se na sever Anglie do malé vesnice a objíždí různé trhy . 

Karanténa

 

Vyšlo : 3/2021
Počet stran :240
Muž je spisovatel a začíná pandemie a on se bojí a zavře se doma . Píše ale moc mu to nejde . Jde na seznamku a dělá průzkum o ženách

Nedočteno

Návrat na ostrov lží

 

Originál : 2009
Vyšlo : 11/2020
Počet stran : 464

Colin jede na prázdniny na ostrov kde vyrostl ale nic moc si nepamatuje . Jeho otec zemřel na moři a matka spáchala sebevraždu . Myslí si že zahlédl otce a snaží se po něm pátrat . Odkrývá tajemství . Myslí si že otce opravdu našel ale je to jeho bývalí spolupracovník co se za otce jen vydává . Colin dovršil 16let a v tu chvíli dědí všechny otcovy vyznamné pozemky .